September 18, 2011

RASA NAK KETUK JE KEPALA MAT REMPIT NI

Salam you alls,

You alls pernah tak kenal atau berkawan dengan mat rempit? Mesti ramai tak pernah. Msred ada kenal sorang mat rempit ni. Walaupun tak de la terel mana merempit tapi suka sangatlah merempit. setahu msred dia tak de lah join lumba haram sebab dia pun bukannya terel race race ni. Perasan je mat rempit terhebat kat kawasan dia.
bukan mat rempit yang ini saya maksudkan

Msred malas nak cerita aktivit rempit dia. Cuma msred nak bagitau, mat rempit ni kalau time drive kereta pun dia buat perangai rempit dia tu. Dia ingat kereta tu motor sukati je nak mencelah-celah nak potong-potong kereta orang lain macam motor. Bawak kereta pun kelang kabut macam merempit. Kecut perut msred kalau naik kereta dia  drive. Perasan racer hebat kat Shah Alam ni.

Dia sekarang ni dah lama retire merempit dengan motor, dah tak lepak dengan mat rempit sejak dia join geng shuffle pulak. Tapi fe'el rempit dia tak habis hilang lagi. Kalau naik kereta dia drive msred ashik cakap...

" Mat rempit. Bawak kete elok-elok sikit boleh tak?" 

Satu trip adalah 4 5 kali msred cakap macam tu. Stress.

Ni la dia retired mat rempit tu. Anak mak msred yang bongsu.



24 comments:

..cik gugu.. said...

ehehehe mat rempit tersayang tuh~

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..alahaiii matrempit the shuffler..kik3 :P

lini hasnan said...

Ayooyoyo, tak nampak macam mat rempit pom ;p

lini hasnan said...

Ayooyoyo, tak nampak macam mat rempit pom ;p

kotak bulat said...

mat rempit pencen ek.. hehe

myhatiku said...

ketuk je kpale dye msred..he;p

Bro ahmad said...

mat rempit mcm beruk ekk terasa diorang tuhh hahaa..:)elok ahh dah bersara

aleen aiden said...

hahah.adik sndiri rupenye.nasihatkan die awal2 kak.supaya hari2 kemudian nnt xberlaku pape yg buruk kat die.

Aina said...

pernah beberapa kali bertemu mat rempit berlumba dijaln yg ramai org.diwaktu primetime mcm tu.lampu isyarat hijau untuk pejalan kaki pun dia redah semacam.hanya beberapa ela dr sy, mmg rasa nak lempar handbag kat diorang.mmg senang nak kena dan bila teringat nnt dia jatuh eksiden, parah dll terus padam je niat jahat tu...tp dlm hati sangat2 sakit hati...:(

Miss Nadya said...

hehe...debik mat rempit tu..hhe..:)

blog mrs red okay sgt2..:)

::Miss Hearty:: said...

naseb bek dah retired..Alhamdulillah :)

msredcheesecake said...

tu la...seb baik dah retired.... hobby baru pulakk...shuffle

Hanis MY said...

alhamdulillah dah retired...

Nazhirah Mazlan said...

haha..comel jek msred pny mat rempit...
:)

iMBobo said...

ni mesti dalam hati ada taman ni, smart je berbaju melayu hehe

msredcheesecake said...

Nazhirah, tu pasal tak layak jadi mat rempit...hhee

Bobo, ye betul... Anak mak....hhee

Yatie Awang said...

akak tak pernah kenal mat rempit ni...kalau mat rempit berbasikal banyak...hahahha

K O R I E said...

haha..
adik sendiri ek

xpew asalkan boleh dikawal
nt senang.. klu ada hal2 kcemasan ke.
boleh pergi cepat..

hehe

Citra NaniZam said...

Hehe macam2 kan..
citra kunjung balas msred :)

Umie Artoqiemie said...

ini rare ok!! mat rempit jd sapler.. suh dia betel ngan aku.

cik pulau said...

meh cik pulau ketuk sekali kepala mat rempit tu.hehe

Eera Shera said...

mase die drive tu, piat je telinga die..haha

aimie amalina said...

pehhhhhh
cayalahhh
hihihi
mujur dah retired =]

nurfauzi said...

biasanya manusia bila dah terkena baru beringat...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno