September 12, 2011

MELAYU TAK ADA

Salam you alls,

Siang tadi msred on FB. Tak ramai frenz melayu yang online. Kebanyakannya non muslim je yang online. Kalau ada frenz melayu yang update status pun cuma check in kat open house mana-mana.

Sekarang ni memang time kita memenuhi undangan open house la. Hari ni msred kena lupakan sahaja hajat nak ke open house di PJ dan KL sebab mr bf kerja. Msred malas nak keluar kalau mr bf takde sebab penat juga jaga si kecik kiut bertiga ni sorang-sorang.

So, sementara kawan yang lain menjamu selera di rumah terbuka kawan-kawan, msred main game dan BW je kat rumah.

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

teyn teyn said...

wahh .. ini baru gf mithali ni .. hehe

Nizam Ijam said...

wah..pki i pad :D

siti kektus said...

hehehhe. tak pe, boleh main game puas2 msred. ;)

fRaMe+LenSeS said...

takpa msred. jadilah.. ada jugak menda nak wat.. hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno