September 25, 2011

MC DONALD FAMILY DINNER BOX

Salam you alls,

Malam ni msred dinner dengan si kecik kiut bertiga kat Mc D section 3. Msred order Family Dinner Box A. RM 29.90. Jimat dan mengenyangkan. Sesiapa yang follow blog msred mesti tahu msred memang chenta gila dengan Mc D.



You alls terliur tak? Heavenlah dapat makan makanan kegemaran. Alhamdulillah.




You alls dinner apa?

- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Pendamba Mawar said...

makan nasi ngan ikan kukus je malam ni..jom komen entri saya juga

Ezad Skytech said...

hee..belum dinner lagi..confius ni nak makan pe malam ni..hee~

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hehe selalu beli set ni pastu bawak gi sungai Lentang makan kat pangkin. Tradisional + Modern punya meal heehee...

ayu zan said...

harini dinner kenduri uma macik..

wawa..kita pun suka mc D..suka bangat..ehhehe..

Puan Kutu said...

emm sedap2..:)

~iz~ said...

ni kalau bagi kat anak2 iz..suka sesangat la diorg..

iz kurang pulak kalu mcd nih..org kampung kot..lebih suka nasi lagi..hehe

Liya Laa said...

Liya tak dinner. Diet :p #tipu. Haha. tp aritu liya pn beli set A,tp mcm rugi sbb mc chicken 2.liya suke mc deluxe =)

EyqaLuvender said...

iqa bru lps melantak kfc...nyum2...esok nk mkn mcD la plak..weee~

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

EyqaLuvender said...

iqa bru lps melantak kfc...nyum2...esok nk mkn mcD la plak..weee~

siti kektus said...

kite masih mengidam mekdi. tak dapat lagi dari hari tu. sobs.

nurfauzi said...

dinner mee segera tomyam + telur sahaje....

msredcheesecake said...

azza, bestnya makan kat pankin....

liya, mcdeluxe satu je kan? tak cukup..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno