September 10, 2011

LIMA TAHUN DAH

Salam you alls,

Semalam msred makan malam di rumah mom in law. Kami nak meraikan harijadi yang ke 5 untuk Nur Adnin dan Iffan Daniel. 

Nur Adnin, anak buah mr bf, lahir 8 September sehari sebelum Iffan Daniel yang lahir 9 September. Kami panggil dia orang ni kembar bulan sebab lahir selang sehari je. Perangai dia orang ni lebih kurang sama saje. Dua-dia kurang bercakap dan pemalu. Dua-dua sensitif dan senang menangis. Dua-dua manja tak boleh berpisah dengan parents. Sweet je tengok dia orang berdua ni.



Nak suruh bergambar tiup lilin birthday pun dua-dua tak nak, malu-malu. Nak suruh posing nak ambil gambar berdua pun payah. Ni je la gambar dia orang berdua yang cantik sikit.


Cake birthday di beli di Secret Recipe. White Dark Chocolate Cheese. Cake baru rasanya. Sebelum  ni tak pernah tengok. Rasanya of course marvelous. Semua orang kata sedap. Msred yang pilih cake tu pun mestilah rasa bangga sebab terasa bijak memilih. Hhehee...

Ini gambar mama pengantin....eh salah.... mama birthday boy, mama sedara birthday girl. Yang kecik tu Iman, adik birthday boy. Tak tahulah siapa lagi comel, mama ke atau si kecik tu. 


Itu je gambar yang boleh dikongsi. Yang lain tak sesuai sebab ada yang tak pakai tudung ketika bergambar, so tak boleh share kat sini. 

Happy 5th Birthday Iffan daniel and Nur Adnin. Semuga membesar jadi kesayangan semua dan kesayangan Allah, insyaAllah.

8 comments:

cik gege said...

Happy birthday jugak untuk mereka berdua. semoga menadi anak yang soleh dan solehah..amin..

mizzkechique said...

anak comel..mak lak manis.. hehe..

kak, boleh jd besan tu.. =)

iyan shazlind said...

waah samala birthday dgn iffan...:)

H.J said...

selamat hari lahir iffan dan adnin..ehe

Nadzirah K. said...

comel & sedapnye cake tu :)

Adylia Qarissa said...

hepis besday...semoga panjang umur :)

HARITH ISKANDAR said...

Selamat Hari Lahir untuk si comel :)

anismelon said...

alolo..dua dua comel..heeee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno