September 04, 2011

LIMA SYAWAL

Salam you alls,

Hari Sabtu, raya kelima baru dapat pergi beraya. Itu pun rumah adik msred je kat Seputeh, KL. Ada kawan-kawan bercerita tentang aktiviti raya dia orang yang penuh je sejak 1 Syawal, terasa macam jeles je. Aktiviti raya msred lebih banyak lepak kat rumah atau shopping kat mall. Ada ke celebrate raya kat mall.

swit kapel...

Oleh sebab adik perempuan msred ni tak de mood nak masak sebab pregnant, sebelum kerumah dia msred singgah beli kepsi dulu. Adik mengidam nak makan kepsi.

Trend raya ke tetamu kena bawak makan sendiri nak pergi beraya rumah orang? Hheee....janganlah jadi trend. Macam tak best je. 

menantus mak msred...sumer mengada pemalu melampau....

Tapi bagi duit raya kat anak tuan rumah yang msred pergi beraya tu dah lama jadi trend family msred. Kalau msred pergi raya rumah kakak ipar, msred bagi jer terus duit raya ka anak kakak ipar. Tak payah tunggu kakak ipar datang rumah msred baru nak bagi duit raya.

9 comments:

farahin nasir said...

nak duit raye juge boley?? sy tak kawen lagi.. theee.. :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

Nyamuk Terbang said...

selamat hari raya
nk duit raya
ehhe

Ly_Tulip said...

mana alamat..kate nak suh dtg uma nak bg dwit raya?? Huhuh

Zul Fattah said...

bagus r kak.. haha.. nak duit raya jugak

Kalamhati said...

Nak jugaaakk..hehe

aimie amalina said...

meriah nye raye die
wee..
maceh sudi mai page mimi
camat ari ayeee!

K O R I E said...

HEHE. Msti bg byk duit raya dekat mall ;)

aizamia3 said...

sekarang dah jadi macam trend.. senang.. bagi terus je duit raya.. tak payah tunggu dorang nak datang beraya.. takut tak tersampai2 je.. ;)

msredcheesecake said...

aizamia, ye kan? senang....lambat bagi kang habeh lak...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno