September 19, 2011

LELAKI LAGI SLOW DARIPADA PEREMPUAN

Salam you alls,

Betul ke? Kalau cakap pasal driving, tak lah agaknya. Tapi kalau cakap pasal perasaan suka kat seseorang. Generally, perempuan senang je nak tahu kalau ada lelaki suka kan dia tapi lelaki susah nak nampak kalau ada perempuan diam-diam suka kan dia. Bukan semua kes, tapi kebanyakan.

Kalau ada lelaki ni syok kat perempuan ni, tak payah hint banyak-banyak, biasanya perempuan cepat tahu yang lelaki ni syok kat dia. Tapi cuba kalau perempuan ni minat kat lelaki ni. Puaslah bagi macam-macam hint, langsung tak nampak. Kadang-kadang hint yang dibagi punyalah obvious still lelaki n tak nampak. Sampaikan mulut ni gatal je nak kata, apa buta ke mamat ni? Tak tahulah kalau dia nampak buat-buat tak nampak.

Kenapa yea agaknya soal oerasaan macam ni lelaki lembab sikit nak decode dia punya clue? Kenapa perempuan cepat je faham yang tersirat ni? Adakah kerana lelaki tak ada perasaan? Atau buta hati? Atau pun perempuan memang cepat perasan kalau ada orang syok kat dia?

Msred ada pendapat msred sendiri kenapa situasi macam ni selalu terjadi. Tak tahulah nak share ke tak?

8 comments:

Anum said...

ms red share la

BeloG MTT said...

Ada yang selow,selow sangat ..Yang terlebih gentle tu terlebih sangat.. Hikhik :D

fazrulnoor said...

bnyak lelaki pemalu..hahahaha

Run Away said...

lelaki byk yg bertindak pelahan...(lembab)...hik...;d

doubleHead said...

silakan share..:D..

nazirulhazwan~ said...

bukan semua;p aku pantas je, 1st time kapel, just kenal 7 hari je, trus kapel, sbb aku tau die syiok kat ku.hahaha;p <--pantas kan?

nurfauzi said...

Pasal ni, saye setuju...sebab saye memang begitu

msredcheesecake said...

mtt. yg sedang2 tak ramai..hhee

fazrul, ngada la pemalu....gegegee...

nazirul, melampau lak cepatnya... hhee

fauzi, kalau lambat pun jangan lambat sgt...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno