September 17, 2011

KUCING KESAYANGAN NAK WISH HAPPY MERDEKA DAY

Salam you alls,

Semalam kita Malaysian menyambut Hari Malaysia sekali dengan Hari Kemerdekaan yang ke 54. Semua orang nak wish.

Si Tom ni dari tadi sebok suruh record video dia nak wish selamah hari Malaysia dan hari merdeka. Lepas tu sebok suruh orang upload kat Facebook.

Well Tom, msred upload kat blog je la yea. Jangan nak sebok-sebok kat Facebook msred. Ni la dia kucing kesayangan msred, Talking Tom.


- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Syazwan Che Deraman said...

woooo.
ipad.
teringin nak pakai ipad.
tapi tak ada duit.

ARM said...

pandai kucing tue yer..

..cik gugu.. said...

eehehehe model kucing x cumil~

aimie amalina said...

alololo
coomeeeeiinyeee!

Adylia Qarissa said...

salam merdeka!

msredcheesecake said...

Syazwan, bole berjimat simpan....

ARM, dah di ajar...hhee

Cik gugu, tak comel ke? Hhee

Mimi, ye ke?

Adylia, salam merdeka juga...

lini hasnan said...

Teringin jugak nak pakai ipad..huuuuuu.. ;(

iMBobo said...

kucing pandai cakap hehe

JelinaJoli said...

tom ada blog x? or at least fesbuk ke...

Faaein Talip Roy said...

hehe... comel je si Tom bagi ucapan... ^^,

Rtp Farra Arisha said...

aaaa, the cat is lovelyyy ;)

msredcheesecake said...

jelina, takde tu pasal tumpang blog msred je...hheee

K O R I E said...

haha. comel

pandai ek buat dia pandai bercakap.. genius ni

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno