September 03, 2011

DUIT RAYA DARI NUFFNANG

Salam you alls,

Hari ni merupakan hari yang ke 5 Syawal tahun ini. 2011. Raya tahun ini kurang seronok di atas sebab-sebab tertentu. Tapi pagi tadi, Nuffnang telah berjaya membuatkan msred happy. Nuffnang bagi msred duit raya. Bukan cash tapi insyaAllah, God willing akan jadi cash satu hari nanti.

Ini ada lah BE kedua dari Nuffnang untuk blog msred. Sangat teruja menerima rezeki Syawal ini. Terima kasih tuhan.



Thank You Nuffnang and ASUSTek Computer. Love you lah.


10 comments:

kotak bulat said...

wah.. rezeki ni.. semoga byr dpt kat BE tu.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

bestnya sis! cp tak penah dpt BE..asyik campaign jek.. tu pun baru kumpul 6 hengget.. T_T

!! YaNa YassiN !! said...

wowww, best lah. YY pun ada BE yg tengah berlegar,,.. :))

hira said...

congrates! hehe :D

Lieyda said...

wah best la akak. orang dpt sikit je ari tu

Kalamhati said...

Tahniah msred!rezeki raya..=)

Pak Pis said...

Ms Red da dapat BE??? waaa tahniah kakak :)

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezki, you all dijemput selalu datang ke blog msred...hhee

Cik Ila said...

Rezeki tu..Alhamdulillah..
salam aidilfitri! ;)

M Firdaus Mohd said...

yay, rezeki msred tu..saya dapat biasa2 je, itupun klik sendiri.hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno