September 01, 2011

DUA SYAWAL 2011

 Salam you alls,

Aktiviti raya kedua pun lebih kurang macam semalam. Pagi lepak kat rumah sampai bosan. Lepas tu mr bf tak tahan dah bosan agaknya dia ajak pergi Empire Subang. Msred pun yang dah bosan ni terus on je.



Dah sampai kampung nostalgia. Sebab kemaruk nak balik kampung beraya, msred terus je bergambar kat depan rumah sape ntah. Bagi salam tapi tak de orang. Hehheee....


Lepas tu pergi menghabikan duit kat Toy R Us. Budak kecik kiut bertiga tu happy la sebab semua dapat toys. Mr bf ajak msred makan Subway pun msred takde mood. Ada ke celebrate raya kat Toy R Us. Ni yang jeles kat orang ada kampung ni.


Note : Kita orang jumpa family melayu ni pakai baju raya lagi. Mesti dia orang pun takde kampung, lepas tu taktau nak beraya kat mana macam msred jugak. Hehhee....

7 comments:

Zul Fattah said...

haha..kita raya just tido je la..

rara pinkmafia said...

aik,ke empire subang raye2 ni.hehhee

KuNanGKuNanG said...

jom la datang kg sy..braya kat sini.dkt je kat sekinchan...he3

msredcheesecake said...

Zul, best ke tido je raya?

Rara, eksen la dia ada kpg....

Kunangkunang, dekatnya..hheeee...

Hanis MY said...

sweetnya gambar first tu.. salam merdeka raya...

aizamia3 said...

bestnya.. sesekali buat luar jangkaan.. orang beraya kita pergi jalan2..

msredcheesecake said...

Hanis, msred sweet yea? Hhaa...tengs yea...

Aizamia, tak berapa best...sbb msred nak beraya....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno