September 05, 2011

CONTOH SUAMI MITHALI

Salam you alls,

Hubby siapalah ni yang baik budi pekertinya. Rajin dia susukan anak kecil dia sewaktu si wifey nya sibuk beraya sambil bergosip dan meratah kueh raya termasuk butter sponge cake.


Beruntung betul siapa yang dapat berhubbykan dia. You alls ada? Hhaaa..... 

Msred suka picture ni. Saje je nak share dengan you alls. Siapa nak share hubby ngan msred boleh bincang. 

Note : Jangan layan karutan msred ok.

12 comments:

Kalamhati said...

Whaa bertuah isteri dia ni..hehe

Kalamhati said...

Whaa bertuah isteri dia ni..hehe

Azzah said...

suami siapa lah tu yek

aimie amalina said...

bertuahnyela..hehehehe
ayooo
bile sy nak kawen..hehehehe

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

bertuah badan!

kotak bulat said...

hahaha.. jgn di buat tawarn gini kak, ad yg berkenan plak nti.. :P

iMBobo said...

haha boleh bincang? tp yg mana karutannya?hehe..

..cik gugu.. said...

nk kawen cpt2 lah~~ hehehe

hira said...

wah, untunglah kan. hehe :D

akak kena tag! huhu

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/09/2-in-1-contest-by-yana.html

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. untung msred. nadh tumpang gembira. (nak blaja jadi somi soleh jugak la camni.. ) :D

rara pinkmafia said...

tunggu hubby rara lah.hehehe

msredcheesecake said...

kb, cer la try bincang...tengok camne msred bincang...hheee

bobo, karutnya?bab yg menakutkan tu la....hheee

nadh, bagus tu cita2nya...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno