September 11, 2011

CIKGU SEKOLAH MENENGAH TIPU

Salam you alls,

Bila msred baca komik ni, terasa macam betul je. College life sekarang ni tak de lah sesukar mana. Agree?







5 comments:

H.J said...

hehhe...susah nak translate orang putis ni..haha

kotak bulat said...

hehehe... jap2.. yg bela kiri tu untuk kolej dulu?? yg belah kanan tok sekarng? err..agak confuse nk baca mcm mne

msredcheesecake said...

Kb, kiri tu cikgu high school kata nanti kat kolej susah dan belah kanan tu realiti kat kolej nanti..... Takde la susah sgt kat kolej nanti...

siti kektus said...

hehehe.


macam serupa lah msred. ;p

aimie amalina said...

hehehehhehe
comei

PLANNER PILIHAN UNTUK 2018

Assalamualaikum, Monday is a good day to start making a dull week into a fun one. Msred suka Isnin. Dari dulu zaman student pun suka Is...

ALL TIME FAVOURITE