September 05, 2011

CABARAN NAK MASUK PEJABAT SELEPAS SEMINGGU BERCUTI

Salam you alls,

You alls cuti raya berapa hari?

Msred cuti raya 11 hari, dekat dua minggu. Seronok memang seronok. Tak de office stress, boleh tidur sekejap (nap) tengahari dan paling best boleh pergi shopping. Heaven.

Yang tak best bila nak start masuk pejabar balik. Teruja jugak nak masuk office, rindu dengan office mate. Tapi cabarannya boleh tahan. Nak bangun pagi, nak mandi pagi, nak drive pergi kerja dalam jam dan nak mula buat kerja office balik agak malas. Penyakit berbahaya yang kadang-kadang boleh berjangkit.

Sebagai pembakar semangat, msred bawalah kueh kegemaran msred ke pejabat, kueh raya untuk di kunyah setiap kali teringat rumah dan betapa seronoknya kalau masih bercuti.

You alls, siapa yang bersemangat nak mula masuk office balik atau yang mula nak pergi kelas balik? Semangat tak?

Note : Msred ignore je kerja yang berlambak terkumpul. Buat-buat macam takde kerja.

5 comments:

YanaMIB said...

pg td mcm semgt gak nk pi keje..bila dh smpi opis rs nk blk tido lak..haha mebi sbb tgh xde keje kot..iskisk

^^nu[dd]yra^^ said...

dd tengah kumpul semangat nak g keje ptg nih....huahauahua....mlm td buat2 semangat tanda buku student....adoi~

Redbloodsnow said...

semua mood utk bekerja...ke laut la dear. hehehehe. mim alif lam sin wooo. tp terpaksa gagahkan jua..adeh

btw, selamat raya :)

Ly_Tulip said...

Haha.. Msred, sy tak cuti pon.. sbb uma dekat,opis pon dekat.. So, xda sebab nak amik cuti lame.. Cuti 3 ari tu je.. Heheh..

btw, uma msred shah alam kt mana???Kot la mmg nak dtg ke nanti kan.. Hihihi

msredcheesecake said...

yana, msred pon men game je rini kat opis...hheee

dd, zie, semangat memang ke laut dalam...hhee

tulip, pekerja rajin ni...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno