September 09, 2011

BERKONGSI MINAT YANG SAMA

Salam you alls,

Sekarang ni msred berkongsi kegilaan yang sama dengan mr bf. Mengumpul replika kereta kecil dari pelbagai jenama. Tesco ada, Hot Wheels pun ada. 



Mr bf memanglah minat kereta. Kumpul ni pun sebab minat kereta. Tapi msred suka kumpul ni bukan sebab minat kereta, sebab ia kiut. Boleh?

Note : Lebih separuh dah rosak dan hilang dikerjakan budak kecik kiut bertiga.

8 comments:

Anum said...

minat kt sama
hehehe, anum memang minat kumpul sama ngan hubby anum

rara pinkmafia said...

tunang rara pon suke.

KuNanGKuNanG said...

best2 berkongsi minat yg sama..jgn pasni ank2 rebut kete2 tu dah la ye..he3

Lieyda said...

comel comel. best la ada minat yang sama ngn mr.bf. Mr. bf lida punya minat entah hape - hape laaa

Zul Fattah said...

kalau kak suka replika.. saya ada semua koleksi gambar ferrari.. haha.. amacam nak tengok ka?

aimie amalina said...

weeeee
sameeee lahhh!
hehehe
mimi suke kumpul mini cooper dgn moto
heeee

♥e'in♥ said...

comel laa kowg! same hobby..

msredcheesecake said...

zul, nak tengok!!!!!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno