September 20, 2011

BE KETIGA NUFFNANG

Salam you alls,

Happy la msred hari ini. Dahlah semalam msred dapat tengok cerita pontianak hensem dalam cerita Fright Night free sebab Nuffnang bagi tiket special screening percuma. Hari ini dapat BE ketiga dari Nuffnang. Iklan Asustek Computer Malaysia.



Baru-baru ni iklan Asustek yang sebelum ni baru jadi ME. Ingatkan Asustek merajuk dengan msred. Sekali dia bagi lagi. Terima kasih Asustek, terima kasih Nuffnang.

24 comments:

Nazhirah Mazlan said...

untungla dia..:)

Hanis MY said...

weee omedetou...

!! YaNa YassiN !! said...

tahniah,.. samalah YY pun dapat BE yg sama,...:))

EZAN IDMA said...

TahniahhhTahniahhh

kotak bulat said...

BE dah liat nak mai kat blog kb

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

bestnyer....
saya gak yang belum ada be lagi nie...

oktant said...

Tahniah msred. ;)

teha said...

syok laa die !

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaa
tahniah2!

~RizaL~ said...

untung la.. tak lama lg kaya la nie.. hehe

jom layan..
10 Jenis Hantu Melayu

Bro ahmad said...

bestnya dapat BE tahniah kt awak.

ekabukanmakcikkau. said...

aku dah tinggal dua .cilake betul,aku punya pasal lahh ni . malas sgt hupdate meheehhe

cik pulau said...

asustek pun jadi BE kat blog cik pulau skang ni.. hehehehehe

muchang said...

nak BE jugakk!! dah lame tak dapat BE :(

Kalamhati said...

waahh bestnyeee..=)

Eera Shera said...

congrat..wah untung la

KaK LimAh Si SupiR said...

untunglaaaaa..jelez lahh..ahaha

iMBobo said...

mmg sayang betul nuffnang dkt msred hehe..

Nizam Ijam said...

wah..nak jugak..hehe

CIK JATT said...

congrats! bila la nak merasa nih

by the way, sis follow ur blog:)

~iz~ said...

wah2..bestnya..

nurfauzi said...

wah..hebat2.sampai la ni eden tak paham maksud be, me dan ape2 lagilah...

siti kektus said...

hehehe. kite dapat jugak. ;)

msredcheesecake said...

Tengs kawan2... Rajin2 lah jengah blog ni..hheee...

Jatt, suda follow juga... Tengs yea?..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno