September 03, 2011

ASUS PADFONE, COMBINE HANDPHONE AND TABLET

Salam you alls,

Tau tak Asus Computer ada produk baru. Gempak. Bagi yang gila gadget tu mesti suka. Tablet terbaru dari Asus ni memang lain dari yang lain sebab dia boleh gabungkan tablet atau pad dengan handphone. Boleh connect dengan internet bila-bila masa dengan 3G network connection ability. 

Untuk maklumat lanjut, di sini, Asus Padfone.

Tapi sebelum tu, tengok advertisement ni. Memang best.


5 comments:

Pak Pis said...

saye bute It, tapu penah dengar pasal Asus ni, jap layan Vid jap

Kalamhati said...

waaahh!terbaek..huhu

Zul Fattah said...

best memang best.. tapi duit x de nak beli.. haha

msredcheesecake said...

first time tablet leh gabung ngan hp ni...canggih...

Lieyda said...

wah gempak tp laptop asus cpt rosak.hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno