September 28, 2011

AKU BUDAK NERD

Salam you alls,

Kebanyakan blogger yang msred kenal semuanya cun-cun belaka. Comel-comel belaka. Mesti you alls ni masa sekolah termasuk dalam golongan budak sekolah yang femes kan?

Msred tak termasuk dalam golongan cun atau pun femes. Budak sekolah masukkan msred dalam golongan nerd atau geek. Msred tak nak masuk golongan tu tapi dia orang yang pandai-pandai masuk kan msred dalam golongan nerd atau geek.





Msred masa budak sekolah dulu memang selekeh. Rambut macam tak sikat, muka pucat saja maam orang sakit dan msred pakai spek yang bingkainya bulat besar. Gila memang muka nerd la. Walau pun msred antara pelajar yang malas belajar, tapi disebabkan spek besar msred dia orang register msred dalam group nerd.

Kalau you alls tengok rupa msred masa sekolah mesti terkejut. Rasanya orang asli dalam hutan tu lagi cun dari msred. Masa sekolah memang malas betul nak melaram. Dahlah pakai spek besar, tu la pasal kena masuk group nerd.

Tapi tak tahu kenapa msred tak pernah kisah pun kalau orang nak panggil msred nerd ke geek ke. Lantaklah. Tak kuasa nak melayan.

Sekarang ni takde pulak yang panggil msred nerd ke geek ke. Agaknya sebab sekarang dah tak pakai spek besar lagi dan dah tak selekeh macam dulu.

Note : Kalau ada orang nak panggil msred nerd, betul tak kisah. Silalah.


- Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

siti kektus said...

Skg kan msred da makin cntek. Dorang tak brani da nk pgil cmtu kot. HeheSkg kan msred da makin cntek. Dorang tak brani da nk pgil cmtu kot. Hehe

mizzkechique said...

skang msred dh cun la.. ayu lak tu..



psst, dl pun MK selalu kn ejek.. haha.. budak itam..

.:shura shushi:. said...

skang akak cantik lah..!!

fazrulnoor said...

selalu kalau org ckp mcm ni, dlu mesti dia cun..ea ke?

j.h said...

the real nerds vs people that call themselves nerds. *klik on the link.

http://sebelahlain.blogspot.com/2011/09/wordless-wednesday-10.html

Cik Ila said...

ala..msred upload la gambar masa skolah..nak tgk..nerd ke tak..hehe

~iz~ said...

nerd atau geek tu apa..x pernah dengar la pulak..

aimie amalina said...

heee
skrg akak dh cun
awet mude lagiii =]
hee..tula kenangan lalu kan...

KaK LimAh Si SupiR said...

huhuhu..msred dh cunnnnnnn..mane blh pgil geek lg :P

msredcheesecake said...

fazrul, skang pun cun.... hhaaa...

jh, kawan2 yg panggil msred nerd...

cik ila, jgn harap.... malu seh....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno