September 11, 2011

AKTIVITI PUKUL 12 MALAM

Salam you alls,

Bila dah 12 pagi, apa aktiviti yang you alls suka dan selalu buat?


5 Aktiviti pukul 12 am yang biasa msred buat....

1. Supper.... biaanya mekdi. Mr bf kadang-kadang balik lambat dia suka beli mekdi lepas tu selalu ajak msred teman dia makan. 

2. Main game.... biasanya weekend kalau mr bf takde, msred uka main games. Dulu main The Sims 3, sekarang main Angry Birds.

3. Blogwalking.... Sejak ada blog ni,kalau tak main games msred suka blogwalking malam-malam. Budak kecik kiut beriga dah tidur senang sikit nak BW.

4. Tengok dvd.... Kalau mr bf ada, suka layan dvd tak kiralah cerita apa pun. Tapi msred selalu paksa dia tengok cerita horror. Mr bf suka tengok cerita lawan-lawan.

5. Paling selalu buat dan paling suka dibuat, of coz la tidur. Sejak dari muda sampai ke dewasa ni memang msred kaki tidur. Tidur malam memang best, dalam air cond, gelap je. Dapat pulak mimpi indah....

Note : Pernah buat movie marathon dengan mr bf sampai tak bangun pagi dan ponteng kerja. 

3 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

ponteng kerja bersama sama? errkkk. cool je dengar. dah jam 1 skg, masa untuk tidur. blogwalking tak tau lagi. esok lusa mungkin. :)

aimie amalina said...

pehhhh
sempoi la bf akak
mesti die syg akak sgt2 kan
heee
bertuahnye bdn =]

msredcheesecake said...

Mr thinker, msred je yg ponteng...mr bf masuk keje memang lambat, balik pun lambat...

Aimie, hehe.....doakan berkekalan yea....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno