August 04, 2011

WHAT IS YOUR FAVORITE?

Sakam you alls, 

Hajat di hati nak beli handbag baru untuk raya. Tapi tak tau nak beli handbag apa, jenama apa. Tiba-tiba rasa nak tau apa handbag kegemaran you all?





Apa ya handbag kegemaran you alls? Jenama apa? Kenapa itu jadi favorite?

9 comments:

Cik Asma BLuppy said...

CR pom ok. CAB suke CR sbab die ada stlye remaja cket..huhu

farahin nasir said...

tak minat bawak handbag.. sorry msred, tak dpt bantu.... heee..

Mr.Thinker@ali said...

saya lelaki, x guna handbag. hehehe~

ked said...

sy x pki handbag..tapi pki sling bag..hehe..x-zone punye..

kocix! said...

beg kocix jenama PASAR MALAM!
heheh...

Mrs. Farhan said...

SUka CR. Heheh. Tapi kdg2,, prefer lenggang kangkong je. Hhehee.

anisalya said...

asalnya bukan penggemar handbag. first handbag pun renoma hantaran kawen. 2nd 1 brand apa ntah beli ms sale. yang terbaru ni brand cikai je.

apa yg penting suka dan puas hati.
hehehe...

mizzkechique said...

cap pasar mlm je.. yg penting selesa.. haha

msredcheesecake said...

anis, CR trendy sikit, price sedikit mahal...ok gak...

farahin, msred masa muda2 dulu pun tak suka handbag....hhee

mr thinker, bagus gitu, pelik kalu laki bawak handbag cam david beckam...

ked, kalu msred muda remaja lagi, sling bag is the best...

kocix, pasar malam ada jual handbag ke?

mrs farhan, skang ni takleh lenggang kangkung sebab msred kena bawak pampers n botol susu...hheee

anis, msred puas hati kalau dpt handbag yg besar...

mk, ada ke pasar malam jual handbag? msred tak pernah jumpa,uptown adalah....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno