August 18, 2011

TIPS NAK ELAK KAN ORANG PENGSAN BILA CAKAP DENGAN KITA TIME PUASA

Salam you alls,

Sepanjang bulan Ramadhan ni benda ni memang ada dalam handbag msred. Bila rasa tak selesa je, pergi toilet jap and layan. Baru lah confident nak berborak dengan kawan-kawan pasal baju raya, kasut raya, handbag raya, rambut raya, bra raya, panties raya, duit raya. Oh yea, msred dah tukar duit raya dah. Semua note RM5. Adik msred kerja bank, order je duit kat dia.

Ada ke sampul duit raya camni? Nak jugak.
Google.


Ok, lari topik. Balik ke isu asal. Ni la yang sentiasa ada dalam beg msred sepanjang Ramadhan. Sakit mulut kumur-kumur tapi berkesan.


No comments:

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno