August 01, 2011

SEMATA-MATA KERANA KAMU

Salam you alls,

Exited?

Msred exited. First day puasa ni semangat memang berkobar-kobar gila. Nak berpuasa dengan sempurna, sesempurna yang boleh. Kalau boleh nak markah penuh.

Tadi bangun sahur makan dengan mak. Actually temankan mak sahur je. Msred tak makan. Msred cuma pekena ni je sebab msred ada penyakit suka ngantuk kat office. 


Kena amek ni, kalau tak kat office kepala mula la buat head banging depan komputer. Buruk betul kalau perempuan buat ghupa itu kat office. Malu lah.

You alls sahur apa hari ni?

6 comments:

mizzkechique said...

sahur kurma je td.. xlrt nk msk..hehe

Anum said...

selamat berpuasa

Munna said...

sahur roti gardenia + kaya dgn minum nestum... =)

slmt bpuasa msred =)

rara pinkmafia said...

selamat berpuasa kak =)

owh takde nescafe ngantok eh.heheh tahan kak tahan.

YanaMIB said...

mmg bughok pompuan mamai² kt opis..tp sy pn slalu gak terlajak terlelap dpn pc..muahahaha =P

sahur td kita mkn ns lauk daging msk kicap..mabeless! ^___^

**YaNa YassiN** said...

huawww,.. YY nak bangun sahur tapi terbabas,.. !!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno