August 24, 2011

SAMPUL DUIT RAYA ANGRY BIRDS

Salam you alls,

Last week msred dah tukar duit raya, note RM 10 dan RM 5. Berapa keping tu takleh la citer. Kirim kat adik msred yang kerja kat Affin Bank.

Sampul duit raya pun dah beli. Tak pakai sangat yang bank bagi sebab kurang kiut. Simpan buat spare je. Yang beli punya kiut. Ni ha....

Yang ni msred punya. Sekarang kan msred tengah gilakan Angry Birds, sampul duit raya pun nak Angry Bird....



Yang ni mr bf punya....mata duitan betul...hheee.....

Semua ni dah isi duit raya dah ni. Kalau you alls nak tahu ada berapa ringgit dalam setiap sampul tu, you alls kenalah datang beraya rumah msred.

13 comments:

Anum said...

comelnya sampul

rara pinkmafia said...

comels nya.bli kat mana kak?

anismelon said...

comel comel..nak jgk..(mcm lah bnyk sngt duit raye nye)..heee..

cik pulau said...

pos la kat pulau ni sekeping sampul tu..
hahaha

fRaMe+LenSeS said...

waahhh comeinyaa.. hhhihihi

nk wet ry jugak.. ;)

mizzkechique said...

cutenya.. umah ms.red kt mn?? nk dtg nt..hehe

Ly_Tulip said...

msred, saya nak angpau.. Nak yg angry bird tu.. Nak note kaler biru ada line silver kat tepi tu...meh bagi alamat msred...nanti sy dtg.. Heheh

Princess Feyqa said...

comelnyeeee beli kt mane ye?

aizamia3 said...

wah.. comel2 sampul duit raya tu..

boleh2.. mak mai alamat.. ;)

.izzati liyana. said...

style betul sampul duit raya mcm tu. kalau ayh saya nak beli, sy ckp beli murah2 je, nanti budak2 koyak jugak. tapi kalau cantik mcm ni, maybe simpan kot. msred pos la kat saya yang ada not merah. boleh camtu? hehe.

Ronaldmohoni said...

hehehe... saya sama ngan bf awak. mata duitan, sambul duit raya pun, berbentuk duit.

msredcheesecake said...

Anis, umo bape? Heee

Cik pulau, sampul kosong ke?

Nadh dah melepasi teenagers kan?

Mk, tulip, cam betul nak datang....hheee

Zaty, ngada nak pos pulak...hhee

Ronaldmohoni, hheee

saya_arief said...

comel2.. nasib baik yang angry birds tu dye xletak binatang kaler ijau tu.
:D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno