August 19, 2011

POST OPERATION, BABY DAH OK

Salam you alls,

Lepas dua minggu hantar kat Service Centre sebab Home button dia rosak, msred dah dapat balik I Pad msred. Lama dah tak layan dia. Lama dah tak main game. Rindu kat baby satu ni. Akhirnya dah balik ke pangkuan msred. Boleh layan Angry Birds.

Tapi yang tak bestnya, bila msred install balik games msred dalam tu, semuanya kena start dari level 1. Takde records progress games yang msred main. Semua games kena start dari mula balik. Itu yang tak best. Tapi tak pe, oleh sebab msred terel main games, sekejap je tu.

Kalau dulu kat ofis, asal takde kerja je tidur. Sekarang ni boleh lah layan games. Waktu rehat tak pergi mana-mana. Takde lah bosan sangat. Nasib baik dapat sebelum raya. 

3 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

hp canggeh,.... leh main game,.. best kan!!, tapi YY xpernh main agry bird, x reti,. hihihihi

i'm ezza haniza said...

bestnyeeeeee ade i-pad! :( ...kite takde pongggggg

msredcheesecake said...

yy, sgt senang dan sangat ketagih...

ezza, nanti beli guna duit raya...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno