August 29, 2011

ORANG SEKARANG TAK PANDAI

Salam you alls, 

Masa shopping tadi sempat singgah beli ketupat palas dan rendang sikit untuk berbuka. Ada satu kedai ni kat PKNS Shah Alam ramai yang singgah beli. Terus hati kata, mesti sedap ni.

Masa tengah tunggu order tu, dengan selamba je mr bf cakap...

"Orang sekarang tak pandai masak rendang. Semua beli je. Tengok." sambil tangan mr bf unjuk permbeli kat kedai rendang tu yang semuanya orang muda, takde orang tua pun.

Sepantas kilat terasa hati msred. Yea, msred tak pandai masak rendang. Ntah mr bf perli msred ke apa ke tatau la. Tak pe, nanti raya msred suruh mr bf minta maaf dengan msred.

5 comments:

Cinderella said...

hehe..xder mase kot..bukan xpandai hehe

K O R I E said...

huhu.. meh nk ajar buat..

hehe. sng je

Mr.Thinker@Ali said...

jangan lar berkecik hati sangat. chill yo! :)

msredcheesecake said...

aini, akak mmg tak pandai buat...hhee

korie, pernah try buat, tapi tak sedap cam mak msred punya...

mr thinker, saje je tu overacting sikit...hhee

Azmi Amiey said...

Hai assalammualaikum..selamat pagi..
Selamat meyambut aidilfitri..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno