August 28, 2011

MANA DATANGNYA ORANG LELAKI NAMPAK BUNTUT PEREMPUAN GAMES NI?

Salam you alls,

Cuba tengok referral keywords ni. Mesti orang yang search keywords ni frust sebab tak kan jumpa artikel ni dalam blog msred. Konfius betul serach ni boleh terarah masuk ke blog msred yang sopan ni. Nasib baik sorang jer. Kelakar pun ada.



Note : Aktiviti hari ni siang daging lima kilo untuk dibuat rendang malam raya nanti. Sambung shopping tak habis lagi. Pergi rumah my mom in law nak salam cium tangan sebab dia dah nak balik kampung my step father in law di Kelantan.

6 comments:

----- ----- said...

hehe~~

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Banyaknya daging
Nak mai beraya rasa Rendang

Selamat hari raya

Jiejah Gorjes said...

rendang daging apa ms red??? sedap nye my peberet tuuuu

Pak Pis said...

wakakaka, makin pelik pemikiran org hahah

Shawn Razaleigh said...

haha. sengal gila searcher 2

msredcheesecake said...

mai datang raya ...

pak pis, time ramadahn ni search benda gitu...

shawn, sengal...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno