August 24, 2011

LEMAH BILA DIJANGKITI VIRUS

Salam you all,

Hari ni msred last kerja. Esok cuti dah. You alls mesti masih kerja sampai hari Jumaat kan? Ada tak yang sampai hari Isnin?

Oleh kerana hari ni last msred dan beberapa budak opis kerja, masing-masing dah tak de mood. Kerja heaven punya banyak, tapi semua yang start cuti esok tu sebu je. Kerja pun jalan lambat je.

Mula-mula semangat msred datang opis pagi tadi macam biasa je. Tak delah sebu ke, tak de mood ke. OK je. Tapi bila tengok muka dia orang sebu je, lemau je, lama-lama msred pun dah mula lemau je. Last-last lepas rehat tengahari tadi msred tak buat apa-apa kerja pun. Ashik melayan games je. 

Tolong jangan bagitau kat bos msred yea. Nanti dia stress pulak.

4 comments:

Nizam Ijam said...

jgn stress2 hehe

Anum said...

yeyyeyye
bg tau bos ms red
hehehhehe
selamat pulang berhari raya

msredcheesecake said...

Nizam, tak stress...hheee

Anum, pulang shah alam je...hheee bukan jauh pun.

haha said...

ahaaa, nati nak bagitahu boss msred laa c(;

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno