August 19, 2011

FIRST BE, THANKS TO NUFFNANG

Salam you alls,

Pagi ni lepas sahur, online la kejap. Malas nak mengemas rumah sebab hari rabu ritu cuti baru kemas rumah. Hajat di hati nak blogwalking sampai time nak pergi kerja nanti. 

Tergerak lah hati nak check Nuffnang. Nak check blog Nuffnang sebenarnya. Rasa macam nak masuk contest premier screening  Cars 2. Here.

Check la earning msred yang naik macam siput. Hheheee.... Tetiba keluar ni.....


Thanks Nuffnang. Best sangat dapat BE dari Nuffnang. Thanks to Olay El Dorado too. 

Satu je. First time dapat ni. Tu pasal walaupun dapat satu je msred punya happy rasa macam nak belanja you alls yang rajin datang sini berbuka mekdi. Rasa je la. Bila kira budget bulan ni dan kekecewaan sebab bonus raya belum dapat lagi, kansel la. Hahahaaaa....

12 comments:

MerLe said...

hehe..tape la tu..esok2 dtg lg

Areliff said...

tahniah msred :)

Mr.Thinker@Ali said...

nuffnang bagi bonus dah. :)



bonus raya tok msred sekeluarga. alhamdulillah. :)

Dianaa said...

Wah! Tahniahh! :D

PinKy MoMMa said...

insyaAllah pasni banyak lagi BE dtg menjengah :)

pssst cantiknyer gbr tepi tu hehehe

Masni Syafie said...

tahniah..hehe

blogtilldrop said...

congratssss

Lieyda said...

wah bestnye akak. tahniah.nati blnje lida kepsi or mekdi ye.hikhik

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

best² dapat BE

cik fadh said...

wuii bestnyer msred ! fadh hr tu nuffnang ade kol, tnye2 pasal nset samsung..ermm lom jeki la kot nk dpt BE . huhu

!! YaNa YassiN !! said...

Tahniah,.. YY pun dapat BE yg sama,.. tp kalau pasal CARS 2 YY dapat dah dari nuff, tgk selasa depan,...:))..

msredcheesecake said...

pinky momma, cantik, kaler red lagi...hhee

lieyda, earning naik cam siput....kulit kepsi pun takdapat...hhaa

cik fadh, tanya pasal ape?

yy, akak tak masuk pun kontest tu, rasa macam tak dapat pegi....lepas raya la...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno