August 20, 2011

DYNASTI HOTEL, DESINASI BERBUKA

Salam you alls,

Semalam, lepas balik kerja pukul lima, pulang ke rumah ambil si kecik kiut Ian dan terus menuju ke Dynasti Hotel kat KL. Mahu berbuka puasa dengan keluarga ipar sebelah mr bf. 

Ini first course meal msred. Nasi untuk si kecik kiut Ian, big portion of lamb dan sotong kicap. Mabeles. Masuk je kat dewan makan mata terus cari kambing. Msred memang pantang kambing ni, panang nampak. Yup, kalau buffet msred tak suka makan nasi. Makan lauk je.
snap pakai hp buruk msred.quality pic zero.
Gambar makanan ini je yang sempat msred snap. Yang lain sampai je kat meja terus ngap. Tak empat nak main pandang-pandang dah. Habis licin.

Balik, sampai rumah pukul 10. Get ready to sleep, lepas tu terus pengsan. 

Note : Hari ni msred kena kerja full day sampai pukul 5. Sayang bos msred yang bagi gaji kat msred. Bonus raya? Tak tau dapat ke tak.

2 comments:

Iffah Afeefah said...

sedap tak kak tu

erm mahal ke mura

slalu mkn luar tak penah nk best

msredcheesecake said...

Ran, kambing t mmg pergh...layan....tataula mahal ke tak...org belanja...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno