August 23, 2011

DAPAT DOODLE RAYA DARI CIK FATIN

Salam you alls,

Lepas sahur tadi msred membalas kunjungan rakan-rakan msred yang sudi datang and say hi kat blog msred yang tak seberapa ni. Tetiba baca komen Cik Fatin kata ada doodle free. Dengan pantas msred terus klik link dia. Mabeles. Seronoknya dapat doodle. Thanks Cik Fatin. Luv you la.

Ni ha....kiut tak? Ko ada? Hahhaaa...



Msred suka la sangat layan doodle ni. Nak lukis sendiri, tak reti. Ye la, nak lukis gambar awek jadi gambar tiang lampu. Nak lukis gambar hamster jadi otomen pulak. Malu la.

Nak buat apa yea dengan doodle ni?

10 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

alalallalalallalla...comey nyer doodle msred ;)

mizzkechique said...

canteknya...canteknya..

aizamia3 said...

i like that color.. ;)

Anum said...

comelnya

cik fadh said...

buat banner la msred . comel !

Areliff said...

buat banner menarik neh :)

BeloG MTT said...

Chomelnyaaa !

aten qylah said...

thanks msred :).susah2 je buat entry.hihi.

anismelon said...

alolo..comelnye..

msredcheesecake said...

comel kiut kan? hheee....nak buat header tak pandai... tu yg tak de header tu...nak belajar asik takde masa je...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno