August 27, 2011

DAH MULA TAK BANGUN SAHUR

Salam you alls,

Dah lebih tiga minggu kita berpuasa. Badan dah mula terasa penat sebab kurang tidur dan kurang rehat. Aktiviti seharian berjalan macam biasa. Pergi kelas, hangout dengan kawan-kawan, shopping. Pergi office, jaga keluarga, shopping. Tapi tiap-tiap hari kena bangun sahur. Bagi yang bergelar wife tu mesti kena bangun lagi awal, nak masak sahur. Hari-hari macam tu.

Sekarang ni kepenatan mula terasa. Mula dah skip sahur. Kalau awal-awal hari tu msred selalu dengar jiran-jiran yang terdekat bangun sahur. Sekarang ni dah senyap je. Msred pun dah mula skip sahur sebab dah tak larat nak bangun. Semalam tak sahur, tak tahan lapar. Hari ni msred gagahi jugak bangun sahur sebab takut tak tahan lapar. Disebabkam mr bf malas nak bangun, msred sahur sorang je, msred buat grilled cheese sandwich jer untuk sahur. Lepas tu minum Nescafe. Dah.

You alls masih rajin bangun sahur ke? Ke dah mula skip sahur? Atau memang dari mula puasa memang tak bangun sahur pun?

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

p kelas? msred cekgu ae? wahhh

Ezad Skytech said...

tak pernah missed sahur lagi la setakat ni..tak larat pon gagah jugak la bangun..hee..~

Tasha said...

masih blm miss,bz nyer misred...

sabar2..^^

Kakkoii said...

wah... grilled cheese... yum2 haha

Sahur Kakkoii pun kdg2 miss gak.. tapi alhamdulillah x lapaq

mizzkechique said...

dh mula mls bgn sahur..hr ni je xshur.. huhu

syerz eyryn said...

hehe. . ary nie pown ryn tak sahur daa :))

Miss A said...

hehe,sye msih bsahur lg !

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno