August 01, 2011

DAH HANTAR OPERATE

Salam you alls,

Ingat nak hantar baby operate hari ni, tapi tak jadi. Semalam dah hantar. Sob sob, kena berpisah 3 minggu. Hantar kat The Machines Sunway Pyramid. Tak dapat nak meneruskan adventure bersama Angry Bird dengan baby. 

I Pad 2 dah ada stock. Sesiapa yang berminat boleh la usha kat mana-mana Apple Authorised Dealer atau kedai electrical yang lain.

Comel pulak si hitam tu. 
Tak beli, cuma pinjam nak bergambar je.



Sebenarnya keluar dinner dengan Mr BF dan si kecik kiut Iffan dan Ian, nak menyambut Ramadhan. Msred paksa Mr BF belanja dinner sebab tuntutan kerja dia tak mengizinkan dia balik awal berbuka kat rumah sepanjang Ramadhan. Maknanya msred tak dapat berbuka puasa dengan Mr BF sepanjang Ramadhan. Kalau dapat pun bila dia dapat lari kejap dari kerja (macam tak dapat je). Hujung Ramadhan nanti, maybe last day mungkin dia dapat buka puasa bersama. Itu pun kalau dapat.

Mr Mug untuk Mr BF, Angry Bird red tu 
untuk handphone Nokia msred.

Gambar dinner nanti malam la post. Letak gambar makanan kang ada pulak yang nangis tengok.

Selamat berpuasa.

6 comments:

Hanis MY said...

sedihnya takleh berbuka sama2...

mug angry brid merah tu sgt comel!

mizzkechique said...

addict angry bird nih...hehe

Cik Arda :D said...

ololo..xleh bukak sama2..sabar ye.. :)

selamat berpuasa dear..mug tu cantek lah ! :)

msredcheesecake said...

hanis, kiut kan?

mk, dah parah dah..hhee

cik arda, selamat berpuasa....

Cinderella said...

Wah lamenye 3 minggu dye kene operate...msty mesred rindu sgt kat bby...

Mug tu comel la msred...mane dapat tu??=p

msredcheesecake said...

ainie, beli kat sunway pyramid...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno