August 11, 2011

COOL PAPER TOY

Salam you alls,

Sementara you alls tunggu time berbuka, perut tengah lapar gila tu, you alls selalunya buat apa?

Kalau rasa tak tahu nak buat apa, cuba buat paper toy ni. Try buat, jadi ke tak?



Kalau ada yang try buat bagitau msred yea. Nak tau best ke tak? Kalau best boleh msred try buat pulak.

7 comments:

Cinderella said...

wahhh kreatif betul mat salleh ni en..erm yg ado ainie yg malas ni nak buad..hehe...

p/s:msred lagi 1 follower jer nak ker 5oo..hehe

~RizaL~ said...

style gila.. nak try wat la sok.. skrg dah ngantok.. hehee

anisalya said...

ooo... malas nak buat ek?

Iffah Afeefah said...

tak reti la mende2 cmni

Mr.Thinker@Ali said...

ok. ini ohsem. hahaha. suka tgok. :)

anismelon said...

hehehe..nanti ans try time anis bosan bosan..

msredcheesecake said...

suka hasilnya, tapi malas nak buat...ramai askar kat umah...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno