August 26, 2011

BUDAK LELAKI DIBIARKAN DALAM TROLI

Salam you alls, 

Kalau msred pergi Tesco msred selalunya akan kurung si kecik kiut Ian dalam troli supaya msred dapat membeli barang-barang keperluan dengan hati yang tenang. Kalau dibiarkan si kecik kiut Ian merayau mesti sekejap jer dah hilang. Suka sangat si kecik kiut Ian berlari ke sana sini tak tahu duduk diam. Daripada si kecik kiut Ian hilang, baik kurung dia dalam troli. Dia memang tak suka kena kurung dalam troli. Tapi kalau msred tak kurung dia, msred tak kan dapat beli apa-apa sebab ashik kejar dia yang tak berhenti berlari ke sana sini.



Stress je muka si kecik kiut Ian tu kena kurung. Si kecik kiut Iman pun sibuk nak turun dari troli.


Note : Picture di snap dengan Nokia 5530 Express Music LE.

13 comments:

cik fadh said...

haha kcian si kecik berdua tuh, tapi mmg kene bt mcm tu..kalo x, mmg xjadi membeli nnt.

NM02 said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin. take care sepanjang cuti raya nnt ye

aida-myasara said...

heheh muka minta dilepaskan..

Selamat Hari Raya..

UpProfits said...

Xbising plak depa dlm troli tuh? kalu anak sy dh lama meraung nk kuar..hehe

mizzkechique said...

hehe..kesian diorg.. xleh nk bebas berlari..

msredcheesecake said...

Nm02, selamat hari raya n maaf zahir batin...same goes to you..have fun..

Upprofit, bising nak dilepaskan tapi msred terpaksa biarkan je....

anismelon said...

comel ank msred nie..

psssttt..amik la kad bruk anis toh if sudi..heeee..aah anis wat sendiri

aimie amalina said...

heheh
bia die..kene kurung kat situ
hihihi
comeinyela

Anum said...

selamat hari raya
maaf jika ada tersalah komen di alam maya

msredcheesecake said...

Anis, tatau bole amek...hheee

Anum, sama la kita...maaf zahir batin...

Lieyda said...

akak,asal anak akak comel sgt ni.? ni xsbr nk ada anak gk ni haha

msredcheesecake said...

lieyda, cari bapak dia dulu pas tu nikah...hheee

fauzi said...

dulu kerja kat mydin.
hujung minggu je troli memang laa selalu tak cukup. satu family 2-3 troli guna. biasa 1 troli mesti letak budak2 punye

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno