August 22, 2011

BERBUKA DI BRIAYANI KING SECTION 9 SHAH ALAM

Salam you alls, 

Bulan Ramadhan kali ni, ni lah kali pertama msred dapat berbuka dengan mr bf. Kerana tuntutan kerja, mr bf tak dapat balik berbuka di rumah. Hari-hari dia berbuka kat luar. Kesian dia. Kesian msred. 



Mr bf belanja makan kat kedai briayani johor, kedai Briyani King. Msred order lauk kambing. Mred memang gila makan kambing. Pantang nampak kambing, especially yang panggang punya. Meleleh.....



Ni snack sotong goreng tepung untuk si kecik kiut Iffan. Tapi msred yang banyak makan. Hehheee



Ni pun untuk si kecik kiut Iffan gak yang gila makan nugget yang dicicah mayonis.



Si kecik kiut Ian pulak gila makan kentang goreng. Sama macam msred.



Ni muka lapar sebelum berbuka.....msred tanpa mekap. Kawan msred cakap muka macam orang sakit. Heeehheee


Sedap gak food kat sini. Harga pun tak mahal, affordable.

Note : Gambar di snap dengan camera phone Nokia 5530 Express Music LE dan diedit dengan Photoscape.

8 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

msred buat cik dd lapar la plka letak gmbar makanan malam2 nih....nih yg raser sahur nnt nak goreng nuget nih...hehehhe...

K O R I E said...

best2 dapat mkn kat luar..
nasi briyani lagi tu ^^

msti enjoy kan

myhatiku said...

wah..sweetnye..:)
best woo nasi beriani..lagi2 beryani kambing..fuhh :)

mr_mrs mikko said...

stkat ni blum lagi prnah makan dkt luar dgn mr mikko.. mgkn jg tidak dapat smpai abis posa.
wuuuuaaaaa....

nmpaknya jumpa masa raya saja.

msredcheesecake said...

dd, nugget je?

korie, enjoy sbb dpt buka dgn mr bf

MH, kambing the best

mrs miko, saba la...janji raya dpt jumpa...hhee

Marina said...

dah lame tak makan nugget..mmm dapnyer..

aizamia3 said...

kat rumah ada nugget tapi tak goreng2 lagi..

msredcheesecake said...

marina, sedap...hhee

aizamia, jgn simpan je...goreng ler...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno