August 20, 2011

AYAM GORENG UNCLE BOB

Salam you alls,

Balik kerja pukul 5 tadi, (ya msred kena kerja hari ni) terus ke bazaar Ramadhan section 18. Nak beli ayam goreng Uncle Bob. Msred dah ketagih dah ayam goreng ni. Kalau boleh hari-hari nak berbuka dengan ayam goreng uncle bob ni. Garing dia goreng. Dah sejuk pun still garing lagi. Mabeles layan.






Ayam goreng uncle bob ni memang pofular la ka Shah Alam. Banyak bazaar kat sini ada jual. Saki hati betul dengan uncle bob tu sebab berjaya buat msred ketagih nak makan ayam goreng uncle bob tu. Lazat hingga menjilat pinggan ok.

Sape pernah rasa?

Menu lain yang msred beli ni je sebagai pencuci mulut. Feveret sepanjang tahun, goreng cempedak ( lagi ) dan badak berendam. Drool.....







Note : Dah masuk 10 malam terakhir Ramadhan.

13 comments:

selendang merah said...

perghhhh..nampak menyelerakan

Princess Feyqa said...

ayam dia ada beza dgn aym goreng lain ke? hehee

..cik gugu.. said...

nsib bek n3 mlm ;)

Sofea Lang said...

ms. red...mai la mkn durian sme2..
ad lg ni ha..
he3..uncle bob? kalau bkn bln pose ad jual x?

Kalamhati said...

Mana sedap?pinggan ke ayam?ekeke guwau je msred..hik

Zul Fattah said...

wah.. kat tempat kita mana ada ayam uncle bob.. cuma ada ayam mcD jew.. haha

Zul Fattah said...

wah.. kat tempat kita mana ada ayam uncle bob.. cuma ada ayam mcD jew.. haha

Iffah Afeefah said...

sedap ke

mcm pelik je ayam tu

berkenan ngn cempedak goleng

kotak bulat said...

teringin plak rasa aym grg tu...

iMBobo said...

nmpk mcm sedap ayam oreng tu.. minggu dpn berbuka di s alam, boleh beli hehe

solomolo said...

ayam tu memang terbaik !!!~

Nur Rashidah said...

dekat dengan hostel bebudak INTEC UITM ke?

Hans said...

hahahaha
betul2
ayam nih memang ramai orang beli
aku tahun lepas duduk shah alam
selalu nak beli xlepas2 sebab ramai gila orang beratur
kempunan

Jom Sign Up Online Survey Dan Tebus Hadiah Anda

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno