August 12, 2011

AKAK BELUM, KORANG DAH?

Salam you alls,

Tak de masa nak pergi shopping. Tenaga ashik low je. Belum dapat pergi shopping baju raya. Si kecik kiut Iffan dah tak berhenti tanya hari-hari.... " mama, bila nak pergi beli baju raya?"....

Msred pun dah malas nak jawab, ...." Tunggulah dulu. Tunggu mama ada duit.".... dalam hati kata, bila lah MB Selangor nak bagi bonus raya ni. Negeri lain dah dapat. 

Belum ada duit alasan tipu msred, alasan yang betul dan tak matang adalah malas nak bersesak kat mall nak berebut beli baju raya. Kalau pergi weekend dah tentu ramai orang. Tak kan nak ambil cuti sebab nak pergi shopping raya. Nanti raya nak cuti lagi.

Ada sesapa nak jadi personal shopper msred secara free? Sedekah tu amalan mulia, lebih-lebih lagi dibulan Ramadhan ni.

12 comments:

Munna said...

baju dh...tudung je blum...kasut n hdbag pkai brg hantaran btunang ari tu je,...jimat...hihi

mizzkechique said...

hehe..btl la.. mls nk bersesak kn..

kotak bulat said...

thun ni kb rasa nk beli last minute la..heheheh

Kalamhati said...

KH beli yg ready made ngan cikgu skolah je.dia jual..huhu malas nk beli town..sesak..

Jiejah Gorjes said...

sy pun blm beli...plus tade mood langsung thn ni nak g bershopping..hurmm

Ly_Tulip said...

haha...msred, Ly baru je post pasal ni.. Macam menjawab entri msred yg ni je... Hehehhe

da post baru pasan enrti msred ni... hihi

Iffah Afeefah said...

erk baik g skng

kang lg lmbt lg ramai

erk

jgn g tmpat ramai org

Gee said...

hehe..bila dah mysim skang nie..memang tgh sesak..nanti dah nak raya lagi la sesak..harga jatuh...hehe

Hanis MY said...

saya belum..hehe, dah berapa tahun dah tak beli huhu org kata beli nk dekat raya byk diskaun tatau la betul tak...

K O R I E said...

mama.. korie pun xda baju raya lagi
bila mama nak belikan?

hehe..
kita pun xbeli lagi kak..
tggu sale lagi murah kot^^

LINDAHERY said...

aslmkum msred..linda pun blm beli ape2 lg..rancang nk shopping last2 minit..mls nk g skg..hihi

anismelon said...

anis blm lg..hehehe..next week kot..huuu

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno