July 19, 2011

WAHAI PESERTA SEGMEN YOUR FAVORITE PHOTO AND WHY

Salam you alls,

Msred baru je habis terjah blog blogger yang sudi join segmen msred yang pertama ni...

SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY

Masa menerjah tu msred perasan, ada blogger yang join segmen msred  sangka segmen ni ada hadiah. Panjat msred. Sebab dalam entry Segmen Msred tu tak de pulak msred kata ada hadiah. Msred tulis segmen ni dibuat kerana nak share cerita berkenaan favorite picture kita sambil blogwalking ke blog yang sudi join. Boleh tambah kawan baru. Sorry ye kalau ada ayat dalam entry msred tu membuatkan kawan-kawan sangka ada hadiah.

Kawan-kawan msred semua yang sudi join segmen msred tu, TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK. Tapi tak ada hadiah lah. Tunggu msred buat kontest boleh? Kalau msred buat kontest nanti msred bagi hadiah. Boleh? Jangan merajuk ok. List peserta tu nanti, mungkin msred promote ke?


8 comments:

Cinderella said...

wahhaaa..contest apa ni...aini lambat taw la...aiyooo...x semestinye contest nak pakai adiah kan msred..haha..kopak la kalau nak adiah jer.hehe

Munna said...

xsmpt nk join la msred...xdan nk buat entry, nk cr gmbr lg...agak bz kt ofis ni...sori ye =)

EZAN IDMA said...

dh join hehe

msredcheesecake said...

cik ainie...betul tu...hhee

cik munna...its ok...takde paksaan... : )

cik ezan....tengs join yea..

mizzkechique said...

msred, dh close ke?? MK ngah fkr gmbr mn yg MK suke..hehehe

Cik Purple Pinkypuff said...

kakak.. cp nak join lg bole tak?

msredcheesecake said...

cik purple, cik mk....segmen open g....

mizzkechique said...

ms red terpilih... =)

http://mizztina.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno