July 04, 2011

THREE THREE THREE

Salam frenz....

Blog msredcheesecake ni dah dapat follower no 333. Heheee....hati jadi teruja dan bersemangat nak berblogging. 

Bilangan follower blog kita ni, tanpa disedari boleh jadi motivator pada kita untuk terus berblogging lagi. Oleh itu msred sangat hargai sesiapa sahaja yang sudi follow blog msredcheesecake ni. Terima kasih banyak-banyak.

Ok, jom tengok siapakah gerangannya follower meredcheesecake dot blogspot do com yang memegang nombor 333....



Cik Luna Lanun....Rasanya ramai yang dah kenal Cik Luna ni kan? Dia dah berblogging sejak tahun 2008 lagi. Kira Cik Luna ni dah berpengelaman berblogging. Cik Luna ada kongsi tips berblogging di blog beliau. Kalau dah pergi melawat ke blog beliau, bacalah tips yang Cik Luna kongsi, sangat membantu. Selain tu, Cik Luna juga banyak berkongsi doa yang boleh kia jadikan amaln harian. Tak rugi kalau kita melawat Ci Luna...silalah....


20 comments:

kotak bulat said...

wah..da 333... skrng mkin naik..xlme lg meletup blog ni tau... :P

Azzah said...

luna lanun best..otai tu..tahniah msred..:)

fRaMe+LenSeS said...

tahniah msred.. weee.. :)

mizzkechique said...

tahniah...semakin meningkat follower, semakin semangat nk berblog kan...
keep it up..

Mr.Thinker@Ali said...

Wah!! Tahniah3!! ^^

shah said...

haha...memang rase teruja bile ade orang follow kite..
http://89shah.blogspot.com/2011/07/vlog-my-first-vlog.html
jom usha VLOG aq buat malam tadi...

Jiejah Gorjes said...

333 wahhh no cantek tuuu

Rai said...

wahh..meletop2 blog missredcheese. segan pulak nak ngomen..hehe..

teyn teyn said...

no cantek tuuu ..

hehe ..

btol2 , followers yg buat kite syok blogging

YanaMIB said...

tahniah misred..mmg seronok kn tgk followers bertmbh..eksaited je update blog kn =)

akubiomed said...

Tanniah kepada pengomen 333 iaitu cik Luna. Ada terjah blog dia rupanya peminat Shiekh Muszaphar angkasawan pertama Malaysia

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahh... tahniag msred... teruskan berblogging ye... (^^,)

udin said...

wahh! tahniah ye msred.. keep on blogging k.. peace yaww.. :D

msredcheesecake said...

YOU ALLS,
MASHEH MASHEH...HEEE...LETS US KEEP ON BLOGGING AND BEFRIENDS YEA....

333 NO CANTIK...JGN NGADA2 GI BELI LAK...HHAAAA

Kendra Bing said...

Discover blogs,videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.

aizamia3 said...

wah.. suka dengan nombor itu.. ai pulak yang terlepaskannye..

ken said...

nice.. keep it up :)

Sunah Sakura said...

sekarang dah 340...heheheh...tahniah msred~

anismelon said...

wah..tahiah tahniah msred..nanti leh pemes nie..heee

msredcheesecake said...

Masheh ladies...n gent?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno