July 01, 2011

TERINGIN SANGAT

Salam you alls,

Kalau bercakap pasal destinasi percutian idaman, you alls mesti ada kan? Macam teringin sangat nak pergi ngan orang tersayang.

Msred nak sangat pergi bercuti ke sini. Orang kata, mak msred yang kata, dia dah pernah pergi, kalau nak enjoy bercuti kat sini, kena pegi tiga hari baru habis round sebab Tokyo Disneyland sangatlah besar dan luasnya. Tiga hari baru habis jalan.



Msred nak jumpa Mickey and friends...



Nak jumpa Pooh and friends....



Nak jumpa princes and princesses....



Nak pergi melawat semua castle yang ada....



Then, last nak naik ni.....ada bran?



Macamana nak kumpul duit nak bawak si budak kecik kiut beriga tu pergi bercuti ke Disneyland Tokyo ni? Hari-hari nak shopping jer, camana nak saving? Nak pegi bercuti kat sini jugak.

Kalau ada sesiapa yang berminat nak sponsor msred pergi bercuti kat sini sila hubungi msred yea.


-Posted using BlogPress from my iPad

15 comments:

Lieyda said...

kalau ada yg sponsor jgn lupa bwk lida yep ^^

Ly_Tulip said...

owh, destinasi percutian idaman sy adalah ke SPAIN!!! YEAY! HIDOP SPAIN!! Nak p VENICE.. Nak Juin pesta topeng dorang sume.. Hihihi

SPAIN negara yang romantik.. :)

Cinderella said...

wohoo kalau nak pergi dengan cepat kite pergi menggunakan kenderaan mimpi jer..jom pergi naek mimpi..hehe

Fad said...

haha..blogging rajin2..nti nuffnang sponsor..hehe

Jiejah Gorjes said...

kite g yg dekat dulu la universal studio sg heeee

yanyan said...

yanyan pun nak naik roller coster kt sana. whooaaa best! ^^

msredcheesecake said...

Cik lieyda,
Kalau ada balance budget...hheee

Cik tulip,
Mr bf suka gi spain....sebab bola jer...hhaaa

Cik ainie,
Dalam mimpi da selalu dah...nak yg betul nyer....hheee

Cik fad,
Nn tak berapa sayang msred hhaaa...

Cik jiejah,
Best gak tapi kecik....msred kan tamak...haha

Cik yan yan,
Bran ke? Jom naik sama..hhee

Cik

teyn teyn said...

nak pegi jumpa maskot comel2 tu jugekk ..

kan best kalo dpt pegi disneyland..
whoaaa..

Kalamhati said...

Tanak sponsor taaapiii nak itot msred skali!!hehe

akubiomed said...

Impian ketika kecil-kecil dahulu tapi hampir mustahil sekarang

suha said...

hehe belanja cik suha sekali (^_^)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nk sponsor msred?..sy pon x leh nk sponsor diri sndiri hehe..kalau sy round the world semua nk pegi..tp ni satu mesia pon tak habis pegi lg..

アヌム ちゃん said...

aa akk yg dok jepun ni pun tak pegi2 lagi..sob2..

eQuRlz said...

eqa sponsor dgn klik iklan msred kt blog jer la :p hehehehehe..

btw.. meh join banner box lucky draw bulan julai :)

msredcheesecake said...

teyn teyn,
jom gi ....hiks..

cik kh,
meh gi sama...kene tunggu sponsor dulu..hhee

mr biomed,
buleh berusaha tuk capai ....

cik suha,
kalau ada sponsor bule banje...hheee

cik betty,
hahaaa....joke jer swoh sponsor...

cik anum,
nani pegi la tu...hheee..

cik equrlz,
hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno