July 20, 2011

TAKE ME HOME TONIGHT

Salam you alls,

Semalam msred dan mr bf melayan Premier Screening cerita Take Me Home Tonight di Golden Screen Cinema kat Mid Valley. Thank You Nuffnang for this opportunity. Nanti lepas ni boleh bagi lagi tiket wayang. Boleh NN? Heheee...

Cerita berkisar tentang Matt Franklin, college graduate yang sepatutnya ada peluang cerah nak join Fortune 500 company tapi instead dia kerja kat video stor sebab dia takut nak buat pilihan kehidupan masa depan yang macamana dia nak, dia takut salah buat keputusan dan tak suka the idea of adulthood. Tapi semua berubah bila dia jumpa balik high school crush dia, Tori Frederking. Matt terpaksa menipu, curi kereta dan join party yang dia tak pernah join sebab dia nak dapatkan high school crush dia. Kalau nak tau dapat ke tak and apa jadi dengan kereta yang Matt curi dengan kawan dia tu, pi tengok sendiri.

snap guna hp. pic super tak cantik.
Romantik komedi yang ringan, santai dan sedikit klise. Sesuai untuk kamu-kamu yang berjiwa romantik, sweet gitu dan untuk yang baru nak bercinta. Pergi tengok dengan lovers la best, jangan bawak budak kecik tak cukup umur ok. 18SX. Tak cukup umur takleh tengok. Msred babab kang.
no parking mmg kena snap
sebab nyanyuk

Habis pukul 11pm, terus balik. Singgah mekdi beli makan untuk bribe si kecik kiut bertiga kat rumah sebab kena tinggal kat rumah tak dapat ikut msred dan mr bf keluar.

note : kamera bawak tapi boleh tak pasan bateri dah nak abis.ni first time dating pakai tudung.


7 comments:

Munna said...

2la...dah terfikir ni...msred dah pakai tudung?

alhamdulillah~

Anum said...

hehehhehe
baik je pakai tudung kan
comel

Hanis MY said...

bestnyaa dating tgk movie..so romantika...

lawanya bertudung...ayu sgt...

**YaNa YassiN** said...

waaah, pergi jugak ke,.. YY pun pergi jugak,.. rugi kita x say hai kaaaan..... asik jumpa dalam blog jaaa

msredcheesecake said...

cik munna...alhamdulillah...

cika anum...dulu pun baik gak...kurang sket je...hhee

cik hanis...romantik sekali sekala...tengs ...malu2 kucing dah..

cik yana... ye la...msred tengok2 gak kalau ada yg msred pasan...hhee

Cinderella said...

comelnya misred...hehe...sweet husband and wife...(=
hehe..yg snap no parking tu boleh la tiru lepas ni (=

msredcheesecake said...

ainie, tirula...akak tak kesah...sweet kan kita org...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno