July 15, 2011

SAAAYANGGG NUFFNANG

Salam you alls,

Ya, msred sayang Nuffnang. Kenapa? Sebab Nuffnang bagi something kat msred. Hhheeee.....

Masa msred bukak email, bila nampak jer Nuffnang hati terus rasa teruja, senyum terus terukir di bibir. Masa mata liar membaca isi kandungan email, senyum bertambah lebar. Suka hati...hati suka. Apa Nuffnang bagi kat msred?













Tak de lah. Bukan CPM ke BE ke. Jauh lagi nak dapat semua tu. Blog picisan msred ni belum ada rezeki nak dapat peluang macam tu. Tapi, msred tetap berterima kasih dengan Nuffnang sebab....


.....Nuffnang bagi msred dua ticket ke Premiere Screening cerita 'Take Me Home Tonight', courtesy of  United International Pictures. Thank you Nuffnang, thank you United International Pictures. The screening will be on 19 July, next Tuesday. 9 pm at GSC Mid Valley.





Terima kasih sangat-sangat. Teruja ni sebab ni kali pertama msred join contest Nuffnang terus dapat ticket free. Last-last minute je msred join, tak berapa nak harap bila baca comment peserta lain, tapi dapat gak. Mau tak teruja. Dalam contest tu msred cuma kena cerita pasal my most interesting story from high school. Cerita ni pun mengenai pengalaman mamat ni masa time sekolah.

Contest tu kat sini ...






And again, thanks Nuffnang for this opportunity to be among the first one to see this interesting movie. I appreciate this. Thank you Nuffnang. HUGS.


19 comments:

Fara Rara Tralala said...

wahh untung nyee ^,^

PinKy MoMMa said...

rezeki mis red..nnt leh date ngan encit bf bersama sama :)

Nadya O'Conner said...

tahniah..hehe..nak ikut..:)

nadzirah roslan said...

untunglah..tahniah..hehe

Cinderella said...

wahhhaaahaaa Tahniah msred..selamat menonton hehe

kotak bulat said...

wahhh...jelesnya....

rara pinkmafia said...

wahhh rara tak penah join sbb tkt tak dpt.hehehe

Areliff said...

tahniah..sepasang ke ea tiket tu hu3?

ZIPPO MILLER said...

waaaa Best Gilerrrr

msredcheesecake said...

Cik fara....best sgt dpt benda free...hheee

Pinky momma...rejki jgn ditolak....hheee...leh date nanti..

Cik nadya...takleh..msred bawak laki jer...hheee

Cik nadzirah...tengs....

Cik ainie...tengs...jangan mr bf cancel udah....

Cik kb...jgnla jeles...redha je la....hheee

Cik rara...sebelum ni pon msred tak pernah join sbb rasa tak kan menang...tetiba rasa nak join plak...

Mr areliff...sepasang...untuk sepasang kekasih...hheee

Mr zippo...best jer...tak gila...heee

osHin said...

bestnye....nk ikut...hihi

jom join

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/berapa-umor-awak-umor-saya.html

♥ PeLanGie ♥ said...

waahhh~~!! bestnye!

Fadzmie Mohamad said...

Uish, untung oh. Congrats MsRed! ;) Nanti review la movie tu. Hehe.

muchang said...

bestnya!! congrats :)

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

mizzkechique said...

best2...insan terpilih je ni tau..hehe

Kalamhati said...

Tahniah msred!!nak itoooot..hehe

msredcheesecake said...

Cik oshin....ikutla..tapi tiket beli sendiri...hheeee

Pelangi....benda free mmg best...

Fadzmie...kene review ke?....

Muchang...tengs...

Kitaro....baik....salam kenal....

Cik mk....ramai yg terpilih....hhheee

Cik kh...tiket beli sendiri....hheeee

Fara Rara Tralala said...

benda free spe yg tak happy kan msredcheesecake? hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno