July 14, 2011

PHYSICAL ACTIVITY OK. MENTAL ACTIVITY DOWN.

Salam you alls,

Hari ni dari pagi tadi sampai sekarang, bila buat kerja-kerja physical ok. Laju jer macam biasa. Kerja-kerja yang melibatkan pergerakan badan. Contohnya pergi window shopping kat Plaza Alam Sentral ok jer. 

Tapi bila buat kerja-kerja yang menggunakan otak macam nak update entry ke, nak tulis report progress ke, nak fikir ayat seterusnya untuk entry ni, lembab gila. Otak macam blur jer. Apa nak tulis ni. Tadi macam ada idea nak tulis, tetiba bila dah log in blog hilang semua idea tatau pegi mana.Last-last, main renung-renung jer dengan komputer ni.

Semuanya sebab perut lapar tak diisi dari tadi. Kerana apa? Kerana sedang berusaha ganti puasa. 

14 hari dah siap diganti. Tinggal dua hari. Puasa marathon. Sekian terima kasih.

6 comments:

mizzkechique said...

kerja gn otak lg letey sbnrnya...

Zinnirah Humaira said...

ehehe, same lah, kadang2 bile dah bukak blog, blur sekejap, pastuh terus blur sampai ke sudah..weee :P

Transformers atau Green Lantern, saya lebih suke Green Lantern.. mmbals kunjunagn msred :D

rara pinkmafia said...

rara pon penah jd cm tu bile takde idea,duk je mengadap lappy,tak tau nk tulis apa.

Anum said...

go go cayok.....
x lama dah , skit lagi kan

anismelon said...

anis pon gnie gak..toh sal sekarang cm malas malas je na nulis..mule ade idea..bile dah menaip..hilang..kene cari balik..wuuuu

msredcheesecake said...

cik mk... agree...buat kita lapar lagi...hhee

cik zinnirah...hhaaa...tensen gitu.idea slalu datang tengah mandi la, masak la...camanan nak jot down...

cik rara...selalu gitu...kalu idea takde, takleh paksa tulis gak...nani merapu...

cik anis...sama2 kita cari...hhee

tengs cik anum...gagah ni...heee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno