July 31, 2011

NAK KENA OPERATE

Salam you alls,

Moody sikit sebab baby msred sakit, kena hantar service centre kasi operate sikit. Home buttion i pad msred dah tak boleh berfungsi macam biasa. Mula-mula ingat software glitch je, so biarkan je seminggu. Tetap tak boleh berfungsi jugak. Hardware problem la gak nya. Mula la rasa tak best je sebab tau nak kena hantar baby msred service centre kasi operate.




Call service centre. Dia cakap kena repair, tak leh tukar one-to-one sebab takde stock. Ye lah tu. Dia cakap siap dalam 14 working days, that means msred kena berpisah dengan baby msred lebih kurang 3 minggu. Sabar je lah. 

Esok baru hantar service centre. Majuk ngan Apple. Google cakap, ramai buyer i pad dan i phone ada problem ngan Home button ni.

8 comments:

farahin nasir said...

semoga baby cepat sembuh yer..
tamo sedey2 yer msred.. :)

Mr.Thinker@Ali said...

Sabar je lar kan. Ni dugaan semasa berpuasa msred. Jgn emo2 k. :)

ipod saya sihat lg stakat ni. :)

yad'z said...

pakai 3310 jek senang.. tak rosak.. =)

M Firdaus Mohd said...

sabar ya, semasa dalam bulan ramadhan ni.. :)
selamat berpuasa.. bwalking here. :)

Muaz Faris said...

BW.. ade warranty tak?

Cik Muda Sae said...

selamat berpuasa... ciyan bby..hiiii~

mizzkechique said...

sabar ms.red... dugaan tu..

msredcheesecake said...

farahin, tak sedih da...hhee

mr thinker, tak sedih...best je ramadhan...

yadz, bule rusak gak tu....hhee

firdaus, selamat berpuasa...

muaz, ada waranty lagi...

cik muda, selamat berpuaa...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno