July 07, 2011

MEREKA BERCERITA PASAL BLOG MSRED

Salam you alls,

Sejak msred berbloging, selalu tengok blogger tu review blog ni. blogger ni review blog tu. Seronok baca review blog. Boleh melawat blog yang direview especially blog yang baru msred jumpa. Boleh tambah kawan lagi. 

Msred suka baca review blog ni. Lebih-lebih lagi kalau blog yang direview tu blog msred. Hahahaa...takleh bla...

Berikut adalah antara blogger yang telah mereview blog msred dalam masa sebulan ni. Ni yang msred tahu. Tak tahulah kalau-kalau ada blogger lain review blog msred yang msred tak tahu.


First, Cik Azzah. Seorang isteri yang cun, bakal ibu. Ada macam-macam topik yang dibincangkan dalam blog beliau. Nasihat dan teguran pun banyak. Msred dah lama follow Cik Azzah. Peramah. I like....





Second, Cik Nadya. Msred baru je follow dia. Adik kiut ni blog dia memang ceria jer. Blog adik yang muda belia ni biasanya ceria jer. Kalau baca pun santai jer...





Third, Mr Areliff. Mr Areliff ni pon dah lama msred follow. Dekat blog Mr Areliff ni pon ada macam-macam topik, kadang-kadang berat kadang-kadang ringan. Banyak topik isu semasa yang disertakan pendapat peribadi. Agak peramah jugakla.






Fourth, Cik Munna. Sudah lama msred jadi follower Cik Munna yang peramah. Banyak entry yang berisi di blog Cik Munna disamping entry personal. Banyak teguran berhemah.





Fifth, Mr Zippo. Msred follow Mr Zippo sejak awal msred berblogging. Banyak entry topik isu semasa dan teguran membina yang kadang-kadang sedikit sinis tapi hanya kerana nak menegur bukan kerana nak cari gaduh. Ada jugaklah topik personal. Boleh tahan peramah. 





Terima kasih banyak-banyak pada kamu berlima yang sudi review blog msred. Terharu sebab blog picisan cengini ada orang nak review. Terima kasih sekali lagi. Really appreciate it (hingga kelubuk hati)  kerana berjaya membuatkan msred tersengeh sorang-orang membaca review you alls hingga timbul perasaan perasan pofular di dalam hati msred.

14 comments:

PinKy MoMMa said...

mmg seronok bila direview ;)

at least blogger lain dpt kenal blog kite juga kan..

pssttt...incikk nak sign incikkk hehhe

Anum said...

memang best kan

ZIPPO MILLER said...

:)

Gua Tertidur said...

hhehehe..boleh la buat post ttg blog gua plak..wakakakaka..gua folow sini n curik banner :D

Areliff said...

peramah ke hu3 :p tq msred...mlm ni baru gegar blog plak :)

Nadya O'Conner said...

hik hik..blog nad pon dah kene review..hik hik..sukernyer..:)

msredcheesecake said...

Suke? Cam tu la msred rasa bila you alls review blog msred....hheee...

diana said...

banyak nye orang review ..blog akak tak de sapa nak tolong review..hehhe

Kaki Wayang said...

Ape kata Msred pla yanng review blog Betol-betol Hangat!?

SheyPull said...

xde sape nak cerita pasl blog saye...:(

Munna said...

sama2 msred....^^

A-L HAQIM said...

Bantuan Diperlukan..boleh??
minat tak..contest jom join
1st time seumor idop buat ni..
http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html

Azzah said...

thanx msred..semalam cari entry ni tapi tak dapat..hari ni godek blog msred,jumpa..header sapa yang macam budak tadika tu?

msredcheesecake said...

Tak kan la takde org review blog cik diana....hehee...tak caya la...

Cik azzah, ntah..header saper tah...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno