July 13, 2011

MATA BESAR MENAKUTKAN

Salam you alls,

Semua orang pernah marah. Lelaki, perempuan, muda, tua. Pernah marah. Tapi kenapa satu habit ketika marah ni sering kita amalkan?

Mak kita selalu buat macam tu. Mak you alls pun pernah buat macam tu kot. Bila dah buat macam tu terus kita rasa seram sejuk, takut. Tiba-tiba rasa takut nak pandang muka mak.

Sekarang ni msred pun dah terikut habit tu. Marah jer kat si kecik kiut bertiga mula lah buat macam ni.....


Besarkan mata, kedutkan kening tanda marah sesangat....

Tapi apasal setiap kali mak msred buat mata cengini masa kecik-kecik dulu msred otomatik rasa takut, bila msred buat kat si kecik kiut bertiga tu dia orang ketawa jer?

- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

farahin nasir said...

hahaha..klaka la msred nie.. mesti muke tak cukup ganas tu.. tu yg si kiut bertiga ley gelak je tuh..

Zinnirah Humaira said...

hehe, budak2 skarang mmang tak takut kot..kui3, comel jek misred nih :D

singgah lah, kite nak bagi topup free nih :)

http://alfredshin.blogspot.com/2011/07/tiba-tiba-je-dah-ada-orang-dapat-gift.html

AZTIQAH said...

mrh ka xmrh ka
mata sy ttp sma
:)

rara pinkmafia said...

hahaha nampak sgt akk tak cukup garang,kedutkan mata lagik taw.heheh

Cinderella said...

mungkin dorang tengok mama dorang cute sgt time marah kot..hehe (^.^)

Sunah Sakura said...

sebab msred comel sangat kalo wat cenggitu... :D

cik nana said...

err kalau marah besarkan hidung lagi cik nana takut. hehe

Anamarza said...

Anak saya yang sulung kalau mama dia marah sambil bulatkan mata, ada lepas tu time dia marah adik dia, dia bulatkan mata jugak...pengsan!

PinKy MoMMa said...

mungkin mis red comel sgt ni hehehe..
tak pun muka lembut je kan kan kan

PinKy MoMMa said...

mungkin mis red comel sgt ni hehehe..
tak pun muka lembut je kan kan kan

msredcheesecake said...

Cik farahin...msred rasa muka msred ni garang....hheee

Cik zinnirah...nape la gaknya dia org ti tak takut....aish...

Cik aztiqah...tetap samak besar ka?hheee

Cik rara...org kata muka msred garang...budak kecik tu je ygbtak takut....

Cik ainie....org laen takut jer bila tengok muka akak marah...heee

Cik sakura...hheee...ada ke org besarkan mata kembangkan idung comey....

Cik nana....kembang dah hidung kalau marah...heee

Cik anamarza....hheee...klakala anak wat gitu....hheee...

Pinky momma....org kata muka msred garang....tak comey langsung kalau marah...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno