July 05, 2011

JANGAN BALING BURUNG TU!!

Salam you alls,

Ada yang dah tau, kalau belum tau msred kasi tau. Msred sekarang ni addicted dengan Angry Bird.

Si kecik kiut Iffan tu tau msred kalau melayan angry bird mesti nak dapat three star setiap level. Selagi tak dapat tanak move on, nak replay sampai dapat three star. Sampaikan si kecik kiut Iffan tu kalau sebok-sebok tengok msred main angry bird mesti sebok nak tau msred dapat three star ke tak? Dia pun terikut-ikut ketagih three star kalau main Angry Bird.

Hari tu, msred belikan si kecik kiut Iffan, Ian dan Iman Angry Bird ni ha...


Msred bayangkan dalam kepala hotak yang si kecik kiut Iffan dan Ian cuma akan jadikan burung-burung ni kawan cuddle-cuddle, masa tido ke, masa tengok tv ke. Tak de nya. Si kecik kiut berdua tu lagi berfikiran luar kotak dari msred.

Si kecik kiut Iffan la mengajar si adiknya , Ian macamana cara sebenar nak main burung ni. Si kecik kiut berdua buat macam dalam game tu la, di baling di campak sesukahati dia orang. Setiap kali kena barang-barang kat rumah tu sampai terjatuh, si kecik kiut berdua tu akan jerit...

" Yea...dapat three star. Dapat three star..."

Hah, amek ko. Tensen betul msred kena jerit dengan diaorang...

" Jangan baling kat barang-barang!!! Balinglah kat dinding!!! " note e tu....belum f lagi...hheeee

Dan dengan lajunya sikecik kiut iffan akan cakap...

" Kalau baling kat dinding tak dapat three star. Iffan nak three star."

Hadoo....

Setakat ni takde benda pecah lagi. Rumah msred tak banyak barang kaca, banyak barang kayu jer. Seb baek...

- Posted using BlogPress from my iPad

12 comments:

udin said...

haha.. kelakar budak2 tu.. mesti riuh rendah jadinya kan..

ZIPPO MILLER said...

ni yang sedeh ni :(...Zippo lom main lg angry bird tu :(

cik pulau said...

ahahaha..
lawak je..
tp cik pulau tak pernah layan angry bird..
so tak boleh nak bayangkan..hoho

NisaAdnan said...

RAMAI GILER KOT YG MINAT DGN ANGRY BIRD TUUU ^^

msredcheesecake said...

Mr zippo, cik pulau...cer try...besh...

Mr udin...riuh...rasa nak jerit...hheee

Cik nisa, ramai yg main kat i phone...

rara pinkmafia said...

akk mana lagik 1?

akk sory lame tak komen.rara exam.kena stdy,ni pon curik2 masa update n BW.

Lieyda said...

msred.nk satu.angry bird ni mahal tol la. ari tu survey harga, rm38 each for medium size.

Cinderella said...

huhu suke yg warne kuning tu..ni terpengaruh dengan game kat ipad mama dye la ni..naseb baik dengan ipad dye x baling2 sekali..pengsan mama dye kang..hehe

akubiomed said...

Saya sudah ada yang warna merah. Nanti hendak beli yang warna lain pula

aRa ❤ aFiq™ said...

comey.. na 1..

Rai said...

comelll..ramai duk kata bes main angry bird ni..tapi tak pernah main lagi..takut ketagih..hahaha

msredcheesecake said...

Join the group....main ramai2. Nanti bule wat tornement...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno