July 20, 2011

HIGH SCHOOL CRUSH

Salam you alls,

Masa tengok cerita Take Me Home Tonight semalam di GSC Mid Valley, msred teringat zaman sekolah, pasal high school crush. 

Msred tak de high school crush la. Percaya tak. Setakat cakap...eee, hensemnya budak tu....ada la. Takde la yang betul-betul suka bagai nak rak. Maklumlah, msred kan happy go lucky je masa sekolah dulu. Tau nak enjoy je, malas nak fikir boyfriend ke love ke. 

Lagi pun mak msred garang, memang tak kan berpeluanglah nak ada boyfriend. Nak keluar dengan kawan perempuan pun mak msred ashik tak kasi jer, camana nak dating? Kalau lelaki call rumah, mak msred bukan bagi msred layan. Tu yang malas nak berboyfriend. Malas sangat. Bukan tak nak. Ada jugak terfikir nak ada boyfriend, tapi bila fikir mak msred yang garang tu, jadi malas. Baru je terasa nak crush crush, teringat mak msred terus tak jadi nak crush. Hhehee..

Jonathan Brandis...crush...

So msred tak berboyfriend sampai msred tingkatan 5. Dapatla boyfriend sorang. Tu je la sorang boyfriend msred, sekarang kita orang dah tinggal serumah dah. Hehehee....

You alls ada ke high school crush? Dapat tak? Secret Admirer? 

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ade ade....tapi skrg kami jadi kwn baik smpai la ni...:)

H.J said...

cinta kekal abadi tu..smpai dah tinggal serumah da..

cik pulau said...

wahhh.. best kan..
cinta hingga ke jinjang pelamin.. dan harap sampai ke akhir hayat..
hehe..
crush cik pulau???
hahhaha..gelak jela.. kikiki

mizzkechique said...

xde sbb dl MK comot..xde sape nk even ms kt UPM dl.. last2 mr.bf ni la yg suke tu pun dh thn akhir.. hahaha..

makdara TERdiva said...

ada tp masa form 3..gatai jer kan..tp pelik! masa form 4-6 takde plak.. :D

msredcheesecake said...

Mrs eady, kawan sampai sekarang....hheee...bebaik tau...

Hj, ye...harap sampai bila2...

Cik pulau, nape plak malu2 tu? Hheee

Cik mk, msred pon comot...start cun bila ada bf..hhhaaa..

Mdt, agaknye time tu baru akil baligh...hheee

Iffah Afeefah said...

wahhh
serius?

tahniah

tk penah berboyfren mse skola

.izzati liyana. said...

ade! beberapa orang. huk3. yang last sekali tahan till now. 4tahun lebih sudah. hope tahan sampai kawen mcm msred jugak. :)

msredcheesecake said...

Miss ran, yeke? Mesti anak yg baik atau yg rajin belajar ni....calon menantu yg sesuai ni..hhee

Cik zaty, harap gitulah. Da 4 tahun da...lama tu...

Kalamhati said...

sooo sweett!dah jd soulmate msred dah..bestnye..

KH tak boipren masa blaja..sbb skolah agama..hehe ayah warning awal2 dah..huhu

**YaNa YassiN** said...

wah,.. mmg jodoh panjang eh. best nyerrr,..

yana dulu sekolah pompuan semuaaa, tue yg ssh nak pewwwit3... hihihihih

aleen aiden said...

owh,alin ade.klo budak 2 xdatang skolah je da gelabah da.hi3

msredcheesecake said...

kh, sekolah takyah bf pon tak pe...

Yana, Jgn fewiit pompuan pulak..hhehee

Aleen, ada bf tak pe...kena study jadi budakaling pandai k...

Cinderella said...

haha...dulu kat sekolah semua anggap macam adik beradek jer..tak leh nak bercinta dengan budak sekolah..jiran crush ada lah..hehe =.="

siti kektus said...

tak de la msred. dulu tak hot. sobs. *bajet skg ni hot je*


kalau minat gitu2 je ramai lah. haha :p

anismelon said...

hehe..ade..tp cinta monyet je..bukan siyus pon..weeee..tp till now still kwn..

lady_azieah said...

ada.. tapi setakat kat high school je la.. x smpi kemana pun.. hehe, habis high school, crush ny pun habis..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno