July 28, 2011

HEY MISTER, APASAL LEMBAB SANGAT?

Salam you alls,

Tak tahulah samada lappy yang merajuk sebab msred marah-marah dia atau internet yang gedik mengada hari ni dapat virus lembab. Mr Internet bergerak lambat betul lah hari ni. Sedikit tension. Disebabkan sekarang ni tengah ada masa nak update blog dan blogwalking, msred gagahi jua online dengan Mr Internet yang lagaknya macam siput hari ni.

Untuk peserta Segmen Mr Ben Ajak Join Bloglist Blogger Baru hari tu yang sudi tukar link dengan msred, Terima kaih diucapkan. Bloglist under title Suka Sama Suka kat sidebar dah siap awal-awal lagi tapi msred baru hari ni berkesempatan nak announce kat blog. Semuanya dah tersenarai (tak banyak pun, hheee), kalau ada yang tertinggal sila inform msred yea. Thanks.

Msred baru jer renovate blog ni dengan template yang simple jer. Ok tak? Ke tak ok? Ada apa-apa yang perlu dibuang, ditambah? Tujuan renovation ni sebab msred nak lebarkan background untuk entry sebab background entry sebelum ni sempit. Thanks to Mrs Farhan yang bagi kritikan membina untuk segmen Mr Ben, Berani ke Kritik Blog Aku? Dia suggest msred lebarkan bacground entry dan msred setuju dengan suggestion Mrs Farhan tu. Ni lah hasilnya. Thank you Mrs Farhan.

Is it too simple? Tengah fikir macamana nak buat header. Oleh kerana msred buta IT, lambat la sikit dapat buat header.




8 comments:

PinKy MoMMa said...

blog ni dah banyak perubahan daripada mula mula kenal dulu :)

u go miss red..eppy blogging k..

Nizam Ijam said...

kadang2 geram jugak dengan bb nie..haha

” Nizam Ijam Dot Com”

iMBobo said...

connection slow skit msred sbb dorg ade tukar apentah..

Mrs. Farhan said...

Wahhh, terharu. Sayang Msred banyak2. Hehhehe. Header tu x pe lambat pon. Yg penting, tetap kna update entri mcm biasa. Hihihi. =D

msredcheesecake said...

pinky momma, tengs ...go mama...

nizam, selalu geram ngan bb...hhee

bobo, ye ke...patut la...

mrs farhan, sayg u juga...hhee

kotak bulat said...

simple je..lju pulak tu loading.. terbaik da ni..:)

Sunah Sakura said...

ok da ni..suka2.. tang header je lagi.. :)

msredcheesecake said...

kb, ye ke? heee

Sakura, tunggu je la header nya...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno