July 18, 2011

HABIT MENJELANG RAMADHAN

Salam you alls,

Sejak tukar status 5 tahun dulu, msred dapat penyakit ni.Suka cuba menu baru setiap kali menjelang Ramadhan. Tujuannya masa Ramadhan nanti nak merasa makan menu baru yang best. 

Tu yang bila dah dekat nak Ramadhan jer rajin nak cuba masakan baru. Tak kan nak cuba menu baru time puasa pulak. Macamana nak rasa? Lagipon, kalau perut lapar mesti takde mood nak cuba menu baru. Tu yang test sebelum Ramadhan.

Malam ni msred lagi sekali amek resepi kat Dapur Mat Gebu dan ni lah hasilnya. Sila jamu mata. Thanks Mat Gebu. Kalau nak resepi klik yea...







Memang sedap especially ayam tu. Mabeles, hingga jilat pinggan. Msred masak mestilah mebeles. Hahahaa....sape pecaya angkat tangan. 

Good nite my dear frenz....

6 comments:

siti kektus said...

msred yg masak, mesti sedap kan? *amek hati* hehe ;)




kite tak minat ayam masak asam pedas. tapi, kalau ikan masak asam pedas, mmg laju giler lah. makan sepinggan tak cukup. hehe

Areliff said...

membuatkan diri ni lapar plak tengok hu3

msredcheesecake said...

cik kektus...sedap giler...hheee

mr areliff...jemputla tengok gambar...hhee

pena rozie said...

Kalau best bg resepi ek...

Cinderella said...

wow sedapnye...rajin msred masak..aini kalau bulan puase suka beli2 kat bazar je..hehe

msredcheesecake said...

pr, resepi amek kat dapur mat gebu je...

ainie, anak dara leh la beli jer...hhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno