July 16, 2011

DAH TAK DE DAH LELAKI MACAM TU

Salam you alls,

How is your weekend? Having fun? Bored? Sleepy? Hope you guys enjoy your weekend ok, because its only once a week jer, so enjoy la.

Msred ambil jokes ni somewhere... Macam best pulak. Jom baca.

"Anytime you see a young man open a car door for his girlfriend, either the car is new or the girlfriend is."


Setuju tak dengan jokes ni? Memangla ini jokes jer tapi msred rasa macam betul jer. Tak ramai dah lelaki gentleman sekarang ni yang rajin buka kan pintu kereta untuk girlfriend dia orang. Untuk wife lagi la tak pernah. Heee.....

Kalau ada yang tolong bukakan pintu untuk girlfriend dia orang pun sama ada sebab kereta tu baru beli dan lelaki-lelaki ni takut tercalar kena kuku girlfriend dia orang yang panjang, atau sebab itu girlfriend baru nak ayat baru nak tekel kenalah ambil hati.

Kalau kereta lama dan girlfriend pun dah lama kenal, mesti dibiarkan girlfriend bukak pintu kereta sendiri. Mesti lelaki tu fikir....

Bukannya susah kan? Budak kecik pun boleh bukak pintu kereta sendiri. Buat apa nak jadi gentleman nak buka kan pintu kereta bagai. Buat sendiri.

Betul ke wahai lelaki-lelaki di luar sana? Sekarang ni ada lagi ke lelaki yang gentleman? Tak de langsung ke, atau kurang bilangannya? Susah yea jadi gentleman?

Perempuan pulak, kisah ke kalau boyfriend you alls tak gentleman langsung?

- Posted using BlogPress from my iPad

8 comments:

mizzkechique said...

mengadala nk bukakan pintu bagai.. klu xlrt xpela..

kotak bulat said...

hehehe...kb tak pernah lak org bukakan pintu.. :P

Fad said...

cf penah sekali lelaki bukakan pintu keta tuk cf dulu..dia xbg kuar dulu..dia kata tgu dia bukakan..waahhh..ras dihargai la jgk..weeee....:)

msredcheesecake said...

Cik mk....msred tak penah kena bukakan pintu...hhheee...tak tensen pun...

Kb....samala kita....kisah ke? Hhheee

Cf....wa...bf dia gentleman....hheee

wanluqman said...

tu kereta buruk, pintu jam xleh buka dari dalam, ..letih driver

LINDAHERY said...

linda pernah...sebab masa tu pintu kete rosak..tak boleh bukak dari dlm..hahahhaah !!!

msredcheesecake said...

Wanluqman...ade lak...hheeee

Linda....klaka la...hheee....saje tu bagi rosak....

Cinderella said...

itu mula2 kenal jer..lepas 3 tahon hamek pompuan yg bukak kan pintu pulak..haha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno