July 28, 2011

CIK RAI, RASA MACAM RETIS LA

Salam you alls,

Semalam hidung msred kembang kuncup gara-gara Cik Rai. Dia bagi msred award.Ni ha.... ko ado? Click la award ni kalau tak caye.

STYLISH BLOGGER AWARD


Oleh kerana ni first time msred dapat award, eksaitednya mengalahkan eksaited dapat kawen. Happy sesangat. Terima kasih yea Cik Rai. Dah terasa macam retis dah ni. Rasa macam semua orang pandang-pandang msred nak mintak autograph. Hehheee....

Next, msred nak share award ni dengan sidia yang rajin melayan msred dan rajin bertandang ke blog msred yang tak seberapa ni....Ladies, this is for you....


12 comments:

farahin nasir said...

ramai la jadi retis pasni... hehehehe.. sumer pkat dapat awrd ha..

i'm ezza haniza said...

award sbegini saya tak pnah dapat lagi!hehee

Cik Diana said...

pegh! ade Org prasan mcm retis rupanyer.. mner award tOk cik diana plak.. nk jd retis jgk.. hehe

**YaNa YassiN** said...

wow,.. TAhniah,.. mmg macam retis,.. hihihihi

mizzkechique said...

weeeeeeeeee....dpt gak.. mekaseh byk ms.red...

.:shura shushi:. said...

wah!!!! nak =p

Rai said...

hehehe..boleh mintak sain autograf la lepas ni..

mari kita beramai ramai jadi retis.. :P

cik fadh said...

tahniah retis popular mgggu ini ! hehe

msredcheesecake said...

farahin, dpt merasa pofuler sekejap pon jadi la..hhee

ezza, msred pon first time dpt...hhee

cik diana, da paan habeh da ni...hhee

yy, tq...layan pasan jap...

mk, sonok share feeling pasan ni...

shura, hheee...

rai, mintaklah...hhee

cik fadh, maseh...hhee

siti kektus said...

wewiitt~

award. award. award.
memang retis betul ni msred.

kite dapat jugak dari MK. hehe :p

msredcheesecake said...

kektus, meh kita sama2 pasan jadi retis...hheee

Cinderella said...

Fulamat..retis gitu la Msred...=D..
tahniah2..=D..Ainie tumpang happy sekali..!!=D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno